Орехи

20.12.08
15:03

да ви питам само дали когат нямам възможност да ям нещо готвено там пържоли оризища и др.  дали орехи + прясно мляко са добър заместител

20.12.08
15:21

Ами орехите ще ти осигурят енергия, полезни мазнини, а от млякото някакви белтъчини. Няма да заместят доброто белтъчно хранене.

Аз хапвам едно кисело мляко 2% + половин доза протеин (т.е. около 20 гр вещество) + 30-тина грама орехи. Дава прилична енергия, съдейки по въздействието, ако го ям преди тренировка. Чат-пат се образуват киселини, но не съм сигурен, дали тази комбинация е причината. Пробвам да добавям ензими и май помагат за тоталната липса на странични ефекти.

Краткият отговор от мен е “да” - за себе си се отказах от прясното мляко и не съжалявам, затова бих гласувал за киселото. Чел съм мнения, че протеинът така (в посочената комбинация) не се усвоява или се забавя значително, но резултатите при мен подлагат на съмнение това твърдение.

21.12.08
10:25

Тоза за забаването на белтъчините и аз съм го чувал и са ми го казвали.По същата причина вечер,каквото и да ям дали извара,дали ще пия млечно-яйчен протеин,дали 200 гр пилешко добавям и 40-50 гр орехи-сурови...Преди не използвах орехи и не съм и ял,ама сега доста си ги обичам ...

21.12.08
10:43

става въпрос, че имам орех в двора и бая орехи така мога да хапвам .
А да ви попитам след тренировка какво е най - удачно да ям  при липса на някъв протеин предназначен за след трен.
първо бананки нещо  След това месце нещо или да нападам прясно мляко  киселото имало казеин и не е мн подходящо за след нали ?

21.12.08
10:55

казано от ceco_metal на 21.12.08, 10:43:

става въпрос, че имам орех в двора и бая орехи така мога да хапвам .
А да ви попитам след тренировка какво е най - удачно да ям  при липса на някъв протеин предназначен за след трен.
първо бананки нещо  След това месце нещо или да нападам прясно мляко  киселото имало казеин и не е мн подходящо за след нали ?

Яйчни белтъци

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1