Интересен въпрос за старите кучета

22.12.08
18:26

Добър вечер пичове.Имам малко предисловие преди да задам въпроса си към вас.Аз съм на 28 г.190см. 74кг. преди 2г. започнах да се занимавам усилено с този спорт(тогава пропорциите ми бяха същите)та както и да е ,в рамките на 4 мес. качих около 20кг.т.е.станах 94.кг(благодарение на неина милост химията).В последствие разбрах че съм се разболял от Хепатит Б заради моите експерименти.Та въпросът ми към вас е :При положение че съм карал тоя хепатит а ми се иска пак да тренирам и да си върна стария блясък,че и отгоре какво да направя че да не се усера тотално(здравето де...с не до там озволени средства)

Темата беше редактирана от MupkaTa на 22.12.08 18:34.

22.12.08
19:02

Ако пак говориш за химия задай въпросите си в gohard.org, защото тук не обсъждаме тези препарати. В по-дългосрочен план с добро хранене и доста пари за хранителни добавки може да се постигнат доста по-трайни разултати.

22.12.08
19:45

“Стария блясък” и много повече можеш да постигнеш спокойно натурално, съдейки по цитираните мерки. Вземи си и протеин, аминокиселини и хубави витамини и започвай!
Успех!

22.12.08
20:24

Взимаш серията Анимал и си ТИ! За да не се “У”сереш ;)

23.12.08
17:04

Благодаря на всички за отговорите маи наистина не си заслужава да се прецаквам пак само искам да помоля ако може за препоръки какво точно да си купя за по силен ефект цената не е проблем.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1