Gainer на колко трябва да си за да го зимаш ???

23.12.08
15:31

Здравейте аз съм на 16 г. тренирам от 2 месеца мн здраво и се храня здраво от 2 седмици пия MASS на SCITEC Nutrition-гейнър искам да кача маса защото съм 185 висок и 66 кг  искам да кача килограми защото см мн слаб но и се запалих по фитнеса мн . Искам да дадете някои савет този гейнър можели да ми навреди на анещо ?

Благодаря !

казано от Borko на 23.12.08, 15:31:

Здравейте аз съм на 16 г. тренирам от 2 месеца мн здраво и се храня здраво от 2 седмици пия MASS на SCITEC Nutrition-гейнър искам да кача маса защото съм 185 висок и 66 кг  искам да кача килограми защото см мн слаб но и се запалих по фитнеса мн . Искам да дадете някои савет този гейнър можели да ми навреди на анещо ?

Благодаря !

Не,не е вреден,освен ако си болен от диабет или някаква остра чернодробна/бъбречна недостатъчност

23.12.08
17:06

казано от IronFreak на 23.12.08, 16:42:

казано от Borko на 23.12.08, 15:31:

Благодаря !

Не,не е вреден,освен ако си болен от диабет или някаква остра чернодробна/бъбречна недостатъчност

Ми не не съм болен от такива болести но нещо прчили да го пия понеже съм на 16 а мн се запалих ?

Не,не пречи. Но ще се увериш че ефект няма да има :)

23.12.08
19:33

защо да нима ефект като имам правилно хранене ?

Защото ти е малко стажа.И също,защото гейнърът е 80% въглехидрати,които спокойно можеш да си ги набавиш с хранене,не е примерно като креатин или глутамин,които трудно (невъзможно) се набавят от храна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1