17.12.08
17:47
Ок, аз имам нов въпрос на който ми е мн спешен отговора!
Вечерям към 6:30 и после отивам да спя чак към 11-12. Ставам към 9 и докато се оправя стане 10-10:30 и трябва да ходя на фитнес (тренирам на гладно за да горя мазнини уж). Докато се прибера от фитнес вече е 12-12:30 и ям в 1. Това е мн голям период от време в който не хапвам нищо (7 вечерта до 1 на обяд на другия ден)...и снощи не можах да спя, защото бях гладна! Станах, закусих в 6:30 сутринта и пак легнах да спя и сега (11) ще ходя на фитнес. Въпросът е: като съм закусила вече това означава ли че няма да горя мазнини при кардиото сега? И това ли е най-удачния вариант (със ставане рано сутрин за закуска) или може някой да предложи нещо по-добро?
Благодаря
Да, пак ще си гориш.
Да, това е най-удачния. Всъщност са 2 вариянтите 1) да се натъпче човек като свиня вечерта - лош вариянт 2) да закуси
Само гледай какво закусваш.
17.12.08
19:17
Това, което правиш е голяма глупост! Много е вредно за здравето. Пълен дисбаланс на храносмилателната система, липса на хранителни вещества в тялото сутрин - точно когато най-много са му нужни + тренировка над един час.... Май самоубийците не са само в Ирак...
Вкарай си спокойно една здравословна закуска и след нея си тренирай.
С глад човек отслабва психически повече отколкото физически, а и при гладуването организмът ти буквално се изтощава, прибави към това и тренировките....
Диета не се прави с гладуване, а със правилно хранене!
Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 17.12.08 22:32.
Благодаря за инфото! Днес нали закусих преди тренировка- мн по-добре си беше всичко!
Само не съм мн сигурна колко време след закуската се тренира? Някъде бях чела, че трябва да минат поне 2-3 часа...Да или не?!
А да бе, 2-3 часа, та да стане време пак да ядеш. Няма смисъл. Половин час , един максимум - повече е напълно излишно.
От чисто любопиство - щом си лягаш 11-12, от какъв бяс вечеряш толкова рано? Едно лягане в 12 означава вечеря към 10:30 - 11, другото е предпоставка за доста кофти сън (гладът е голяма мъка :ahhh: , ама това май и сама си го видяла вече), а и за други работи (по-скоро пречещи на отслабването).
И най-важното - не прави компромис със закуската. Никога, при никакви условия. И на гладно не прави нищо по-интензивно от къпане (тоест, в най-лошия случай - ставаш, къпеш се и веднага ядеш, а по-добре - ставаш и направо ядеш).
22.12.08
03:52
Щом ще отслабваш тези дупки от 18 часа не са надобре сложи една закуска лека и вечеряй в 8, 8 и 30.И изобщо аз ако бях на твое място щях да си лягав в 10-11 и да ставам към 7 ,за да мога до 8 да тренирам и след тва спокойно да закуся. ;) Всъщност ,не ако бях ами аз съм бил на твое място и съм го правил това.
Мнението беше редактирано от The Prowler на 22.12.08 03:54.
Благодаря за коментарите! При мен проблема е не че нямам воля, но след толкова много диети (от рода на чай и ябълки) и ограничения, чувствам че метаболизма и тялото ми си отмъщават! В последните 2 седмици инсулина ми е постоянно висок (то верно и месеца е такъв с всичките Коледни нещица)...
Някой да знае за колко време тялото трупа нова мазнина? Трябва след празниците да се стегна с храната и да си сменя тренировката!
Весели празници на всички!