24.12.08
10:48
Пичове взех си протеин на ASN american whey (1.3 kg) и кре-алкалин на FITMAX 120 хапа креалкалина на етикета пише да го зимам сутрин на гладно 1 доза(2хапа)може ли като стана направо да го взема и тогава да изям овесените ядки с 3 яйца и след тренировка с няква напитка въглехидратна примерно мляко с банани в миксера така ли да го пия креатина ?
а на протеина ми нe пише въобще как се пие ... по колко пъти колко лажици (ако има мерителна...) и т.н а и как се пият тези 2 продукта в нетринировачни дни ?
другото което е искам да попитам... имам 3 дневен сплит като почна добавките... да ги направя ли на 4 дневен ?
3 дневния ми изглежда така:
Пон:Гърди, бицепс
Сряда:Рамо,крака
Петък:Гръб трицепс...
ако си направя 4 дневен сплит предложете ми как да изглежда и дали ще се възстановявам пълноценно да почна такъв ? мерси предварително на всички помогнали и весели празници :)
Темата беше редактирана от BadAssNigga на 24.12.08 10:49.
24.12.08
11:45
Значи протеинът стига точно за 48 дози, което ще рече 2 приема в тренировъчен ден и 1 в нетренировъчен(това е минимума за мен), а креалкалина обикновено се приема на 2 приема по 2 хапчета сутрин и след тренировката с бърз въглехидрат в случаят може и банан, декстроза или подобен . Дозата протеин е 27 гр. Креатина точно първата доза се пие на празен стомах сутрин и яйцата не ги хапвай цели, че не е много полезно т.е може 3 белтъка или повече и един жълтък . Ако можеш да си позволиш другият месец и по-голяма разфасовка протеин ще е още по-добре, но и така с добър хр. режим си е достатъчно .
24.12.08
17:18
казано от MrPresident на 24.12.08, 11:45:
Значи протеинът стига точно за 48 дози, което ще рече 2 приема в тренировъчен ден и 1 в нетренировъчен(това е минимума за мен), а креалкалина обикновено се приема на 2 приема по 2 хапчета сутрин и след тренировката с бърз въглехидрат в случаят може и банан, декстроза или подобен . Дозата протеин е 27 гр. Креатина точно първата доза се пие на празен стомах сутрин и яйцата не ги хапвай цели, че не е много полезно т.е може 3 белтъка или повече и един жълтък . Ако можеш да си позволиш другият месец и по-голяма разфасовка протеин ще е още по-добре, но и така с добър хр. режим си е достатъчно .
мерси много брат а на протеина приема как да ги разпределя тия 2 приема ... преди след тренировки или по друг начин ?
24.12.08
17:27
След трен, сутрин преди закуска , между хранене.
24.12.08
19:16
а има ли проблем с протеина смисал купен е преди 2 месеца от тогава не е отварян да не се е развалил ?
25.12.08
11:39
Последен въпрос повече няма да ви занимам понеже не съм запознат с добавките за първи път ще взимам.
за протеина въпроса ми е примерно сутрин и след тренировка обаче как да си определя дозата... ? по 1 лъжичка ли да слагам в 1 чаша с мляко 64 кг съм ако това ще помогне за определяне на дозата
раздели го на 2 приема по 30 грама единия да е задалжително след тренировка другия по твои избор но не по рано от 40 мин преди тренка. успех
07.01.09
19:49
Лъжичката е вътре—разрови с друга лъжица и ще я намериш. Една лъжичка е 25 грама май (1 доза според етикета)...