Клембутеролът?!?

Темата е заключена.

17.01.05
23:53

Кажете ми мнението си за употребата на клембутерол по време на НВД и въобще употребата му като цяло?Помага ли за изгаряне на мазнини или това са само митове?Моля нека пишат хора, които са го употребявали! Дайте съвети, ако трябва да го взимам то как точно трябва да става, говоря за време дозировка и начин на приемане.
Благодаря Ви  предварително!

18.01.05
02:07

Кленбутерола е нещо от което трябва да стоиш надалеч особенно ако имаш високо кръвно . На мен щеше да ми докара стабилни проблеми . Миналото лято когато бях в цикъл за релеф ми докарваше такива стоиности на кръвното налягане че чак взех да се плаша нещо - 240-260 на 100-120 . То кръвното ми и без него си е високо движи се в границите на 130-140 на 90-100 но клена ме хварля в мат . Комбинацията от Кленбутерол и кофеин заедно с високоаеробна тренировка ми докарваше световъртеж и чувствителна аритмия . Аз правех спринтове по 300 метра следвани от по 2-3 минути по4ивка между тях нормално си правех 12 такива спринта и се прибирах в къщи тонизиран с Кленбутерол на същата бройка се прибирах направо като труп плюс това ме избиваше студена пот , краката не ме държаха а понякога се появяваха и болезнени крампи по прасците и задната част на бедрата и глутеусите . Резултата от Кленбутерола бе просто нулев откъм полезно действие - само проблеми . Направих си прамида с него но не я завърших защото проблемите се засилваха с увеличаването на дозата . Започнах с Една таблетка дневно по схемата два дни със два дни без . Покачвах дозата с по една таблетка в повече всяка седмица когато стигнах до 3 таблетки дневно просто се отказах защото почнах да се чувствам неестествено . Аз не съм някаква вейка все пак съм 105-110 кг просто не ми е ясно при някой по лек как биха се отразили по силните дозировки . Препарата го закупих от www.suplements.net и не твърдя че е оригинал до ден днешен останалото количество скатули до края на цикъла си стоят даже мислех да ги изхвърля и най вероятно ще го направя. Сега не мога да твърдя че ако бях завършил цикъла също нямаше да имам резултат но за времето което го взимах определено само негативи видях . Затова препоръчвам грамотно написана диета , суплементи , аминонокиселини , Л-карнитин , ЕКА и ареобна тренировка . Пропуснах да спомена и че това е първата химия която се опитах да вкарам в организма си повече и не съм опитвал . За повече от 5 години тенировки аз все още раста , увеличавам силата си и подобрявам формата си съвсем натурално и със задоволителни темпове затова че забрави за химията и запрятай ръкави защото бодибилдинга не е игра за слабаци . А линията на най-ниското съпротивление за този спорт е просто фатална понякога да не говорим че не е мъжко поведение това да не разчиташ на собствените си сили за справянето с някой проблем . Трупай информация и стаж и в един момент ще разбереш че химията е слабите .

MI

18.01.05
09:57

Значи относно кленбутерола-Не Го Употребявай В Никакъв Случай!!!
Може да ти докара такива проблеми , че после ще съжаляваш наистина много. :!:  :!:  :!:

18.01.05
11:07

И какви проблеми може да ти докара...

Единственото нещо в минус на този препарат е ефекта върху нервната система - докато се приема се усеща треперене на пръстите и може да се стигне до безсъние, но всичко това ако се прекалява и с кафето! Но иначе Клена пази мускула страшно добре докато се изчистваш...

м/у другото знаете ли че може да се комбинира с Кетотифен, като по този начеин бета-2 адренорецепторите не се засищат и може да не редуваш 2 дни със - 2 без ...

18.01.05
12:10

Братлета, не вярвайте на това, че клена няма негативни ефекти в дългосрочен план. Препаратът е сравнително нов (особено при употребата му в спорта) и още не са изслевани дълготрайните му щети... когато страничните ефекти от нещо се забавят с години и хората, които са го използвали не са хомогенна група, която се движи заедно (отбор футболисти например) е много трудно да бъдат идентифицирани ефектите...

мен ако питаш, имам някои проблеми за които обвинявам клена (макар че не разполагам с домашна лаборатория и т.н. за да мога да го докажа). според мен негативните му дългосрочни ефекти са върху нервната система и оттам върху сърдечно-съдовата... but then again, кой съм аз да давам мнение, когато из целия интернет пише, че уж е безвреден...

накратко: немой, оти не си струва... знам, че е евтин, но друго имам в предвид...

и аз искам да свалям и чистя по-”безболезнено” и с по-малко загуби,но по отношение на клена съм абсолютен пас...

18.01.05
20:04

Хора, аз когато ходих да си набавям л-карнитин и пича дето го продаваше ми каза едва ли не че без клембутерол няма да стопя и ч мастна клетка.Все пак се радвам че не си взех тоя shit.Просто имах нужда от информация и ви благодаря за отговорите!
4XL, братле, благодаря ти за разказчето(доста си пописал) :lol:  :wink: но да знаеш че ти най-сериозно ме отврати от тоя продукт.10х че ми светна лампичката :idea: А и искам да кажа че аз съм начинаещ още, имам стаж едва 8 месеца, така че имам какво да уча, но съм сериозно копеле не си играя в залата.
ари тва е от мен ча0!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1