Начин на прием ?

IC

30.11.08
16:16

Здравейте!Значи взех си мас гайн,креатин (етил естер на капсули) и глутам.Искам да попитам как да ги приемам точно?Дали ми е правилна схемата
-протеина ми е 2500гр.Пише по 60 грама преди и след тренировка.А в почивен ден как да го взимам?
-Креатина ми е на капсули и пише 4 капсули предио и 4 след трен.А в почивен ден?
-Глутамина ми е само 100 грама,затова ще го пия 20 дена преди лягане ?

30.11.08
20:14

казано от icinkyyy на 30.11.08, 16:16:

Здравейте!Значи взех си мас гайн,креатин (етил естер на капсули) и глутам.Искам да попитам как да ги приемам точно?Дали ми е правилна схемата
-протеина ми е 2500гр.Пише по 60 грама преди и след тренировка.А в почивен ден как да го взимам?

120 грама протеин трудно ще усвоиш.Геинер сигурно имаш впредвид.Аз бих го пил сутрин и след трен.В нетренировъчен ден Сутрин и следобед м/у храненията.

-Креатина ми е на капсули и пише 4 капсули предио и 4 след трен.А в почивен ден?

Колко мг ЦЕЕ са 4 капсули ?Пий го както е показано.Сутрин и поне 5-6часа след това 2рата доза.

-Глутамина ми е само 100 грама,затова ще го пия 20 дена преди лягане ?

Грешка!Много малко си взел.Пий 5гр сутрин 5 преди трен и 5 след и 5 преди сън.

Мнението беше редактирано от Владимир на 30.11.08 20:18.

IC

01.12.08
09:52

Днес пих 2пъти мас гайна.Сутрин и сега преди тренировка.Чуда се 2пъти по 60 грама не е ли много , въпреки че на кутията пише да се взима 2пъти дневно доза 60 грама.Като го пих се1 ми се повръща честно!

01.12.08
14:11

Как така ти се повръща ?Вкуса ли е лош или от количеството ?

01.12.08
14:41

Глутамина преди тренировка според мен няма смисъл  ;-)  Сутрин 5гр,след тренировка ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и преди ЛЯГАНЕ също ;]

24.12.08
09:24

казано от icinkyyy на 01.12.08, 09:52:

Днес пих 2пъти мас гайна.Сутрин и сега преди тренировка.Чуда се 2пъти по 60 грама не е ли много , въпреки че на кутията пише да се взима 2пъти дневно доза 60 грама.Като го пих се1 ми се повръща честно!

Повръща ти се, защото има много прости захари, които вдигат кръвната захар рязко и оттам замайването и гаденето... Нормално! Аз преди пиех 75 г. чиста декстроза с креатин и глутамин и често ми се замайваше толкова, че трябваше да полягам по някой път, докато се нормализира кръвната ми захар. Сега добавям и 1 доза суроватъчен протеин и нямам чак такъв рязък пик.

Ако искаш само да зареждаш след тренировка 1 доза гейнър с 5 г. глутамин е достатъчно. Ако искаш да качваш маса 2 дози с мляко сутрин и след тренировка, а ако е в ден без тренировка - някъде между храненията следобед.

Глутамина го вземай след тренировка и преди лягане по 5 г., а дните без тренировка само преди лягане.

КЕЕ както пише в упътването в тренировъчните дни само.

Ако вземаш добавките в правилните количества - имаш ефект. Но добавки в малки количества не е равно на малък ефект, а е равно на никакъв ефект! Или вземаш добавките в правилните количества или не ги вземай изобщо - безплатен съвет!

26.12.08
18:06

И аз съм пил такъв протеин комбиниран с глутамин и креатин и пия по 60 грама след тренировка,а в почивните дни гледай да го пиеш по същото време в което си го пил предния ден.(ако си го пил в 16часа на следващият ден пак в 16часа) креатина в тренировачните дни знаеш как 4 капсули преди и 4 след тренировка а в почивните може 4 сутрин и 4 вечер. Глутамина го пии по 5 грама след тренировка,а в почивката заедно с протеина ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1