16.12.08
13:08
Модераторите може би трябва да помислят дали не е лошо към акаута да се добави и Фитнес данни. Там да се посочват височина, килограми, стаж, “стартово” (ама как го казах) тегло и пр.
Доста от потребителите търсят съвет и вместо постоянно да им се искат такива данни по лесно е просто да влезеш в съответния акаунт. А и ще е интересно просто от любопитсво да провериш някой от форума :)
17.12.08
17:27
Ако всички са добросъвестни и на мен ми харесва идеята.
казано от ^MaD^ на 17.12.08, 16:39:
Нека надлъгването започне ...СЕГА ...
И закакво и защо някой ще лъже че има напр. 10+ години стаж, а в следващия пост ще пита какво да яде, как да тренира и пр.
Идеята ми беше да се направи акаунт подобен на този в ВВ
18.12.08
13:58
Аз не виждам причина да се лъже...друг е въпросът колко компетентно се борави с метъра. :)
Това се прави като “подпис” с препратка към личен дневник или съществуващ реален блог (както в моя случай). Идеята е добра. Но виждам затруднения в изпълнението й!
19.12.08
04:57
Аз съм много “ЗА” нещо такова, което да се вижда в профила. Може да се направи по модел на bb com
30.12.08
12:33
Твърдо ЗА!
05.01.09
20:11
казано от podlecii на 16.12.08, 13:08:
Модераторите може би трябва да помислят дали не е лошо към акаута да се добави и Фитнес данни. Там да се посочват височина, килограми, стаж, “стартово” (ама как го казах) тегло и пр.
Доста от потребителите търсят съвет и вместо постоянно да им се искат такива данни по лесно е просто да влезеш в съответния акаунт. А и ще е интересно просто от любопитсво да провериш някой от форума :)
Една много добра, според мен, идея!
Подкрепям я! Но е добре да се знае, че няма да е място, в което всеки да слага мечтите си в рамка, а ще е реална визитка”, която защо не да дава възможност за проследяване на собствения прогрес или регрес!
Успех!
05.01.09
21:49
По принцип тези дето лъжат тепърва влизат в залата и нямат много много представа как да излъжат по-опитен :) доста лесно се познава когато някой лъже..
Мерки тип : 15 години, 65кг, 1.80см, 40 ръка, 115 гръб , не привличат кой знае колко внимание :)
Идеята е добра, подкрепям!