Carb blocker

10.12.08
16:38

Здравейте, какво ви е мнението за въглехидратните блокери ? Действат ли наистина ? Четох че нормално до към 400 калории могат да блокират, но не разбрах на хранене или за ден ?

21.12.08
16:22

казано от mexxx на 10.12.08, 16:38:

Здравейте, какво ви е мнението за въглехидратните блокери ? Действат ли наистина ? Четох че нормално до към 400 калории могат да блокират, но не разбрах на хранене или за ден ?

http://www.bb-team.org/articles/2430/  Взимай ги само ако наистина се налага...т.е. при празнични вечери например, когато ще е сигурно, че ще прецакаш режима си  :)

22.12.08
15:21

Имам такива в магазина ми. Гледам ги, гледам ги и знаеш ли какво ще ти споделя - това е може би най-големият мит!

Съдържание:
Phaseolin EX
Gymnemalin
Alpha Lipoic Acid
Chromium picolinate
Chromium Polynicotinate
Vanadium
Magnesium

Най-големият блокер е волята - закупх ги, вземат мястo в магаина ми, само колкото да покажа, че храната е решаваща, а не добавката (говоря конкретно за Carb Block Iniversal)

01.01.09
09:21

Да, и аз се позачетох из интернет и само в един уеб ми направи впечатление че човека препоръчва зелен чай като някакъв вид блокер..доколкото може да се говори за блокер.

Честита Нова Година на всички - по-здрави и с по-голяма воля :)

СБ

01.01.09
20:30

White Kidney Bean Extract - Най-ефикасният карб блокър който някога е откриван (като основен елемент е в повечето Карб Блокъри).

Съвет: Ако решите да ги взимате си ги поръчвайте БЪЛК, защото иначе е много скъпо.

В комбинация с Chitosan е убиец на празничното преяждане... Аз лично съм на това по празниците и си ям колкото ми е кеф и съм си ОК... Но запомнете, тези два елемента си ги набавяйте на КГ... и двете ще ви излезнат не повече от 250$ до БГ и стигат за 2-3 години

02.01.09
10:26

Сила Бг - означава ли че мога да взимам Carb Blocker - kapseln например и Chitosan наведнъж при поводи като Новогодишните ?

СБ

02.01.09
11:28

казано от mexxx на 02.01.09, 10:26:

Сила Бг - означава ли че мога да взимам Carb Blocker - kapseln например и Chitosan наведнъж при поводи като Новогодишните ?

Различни комбинации са възможни... избери тази която е с най-високо съдържание на двата елемент на капсула, не на доза.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1