26.12.08
10:26
Здравейте ще сикупувам гейнър но кои е по добър “POWER FOOD” - Качване на Тегло “POWER MASS GAIN” или “EXPLODE” - Качване на Тегло “EXPLODE MASS GAINER” първия е (5.000 кг./11.013 lbs.) и струва 79.90 лв. а , втория е (5.000 кг./11.013 lbs.) и струва Цена
73.60 лв. .
Кой е по добрия гейнър ? На мен ми допада повече на EXPLODE но искам вашето мнение !
“EXPLODE” - Качване на Тегло “EXPLODE MASS GAINER”
Гейнерът е прахобразен концентрат с богато съдържание на висококачествени белтъчини и въглехидрати. По същество това е протеин с добавени прости и сложни въглехидрати, на което се дължи ефективния анаболен ефект на гейнерите. За да нарастват мускулите, са необходими енергия и калории и гейнерът ги осигурява. Препоръчително е да се взима гейнер 1-1,5 час преди тренировка и 15-30 мин. след тренировка.
В началото на тренировката гейнерът създава оптимален енергиен фон и повишава вътрешно мускулния запас от свободни аминокиселини. Сложният състав на въглехидратите обезпечава продължително действие на препарата. Прием на гейнер и в дни без тренировка се препоръчва на всички билдери
Explode Mass Gainer представлява оптимална комбинация от комплексни, прости въглехидрати и суроватъчен протеин изолат, гарантираща покачване на мускулната маса. Включеният въглехидратен комплекс съдържа малтодекстрин, декстроза които бързо доставят енергия. Този продукт е перфектният източник на хранителни вещества след тренировка за възстановяване на гликогена, както и повече заменими, незаменими и верижноразклонени аминокиселини, на каквито суроватъчният протеин е най-богат, в сравнение с всички останали. Продуктът на Explode е изключително подходящ източник на протеин за хора с ускорен метаболизъм, тъй като аминокиселините в него се насочват по предназначение в мускулите, способствайки за по-добър мускулен растеж, а въглехидратите служат за попълване изчерпаните след тренировка гликогенови запаси. Така организмът не използва за енергия протеина. Въглехидратите в този продукт не са просто излишни калории, а са необходима предпоставка за по-доброто усвояване на “бързия” суроватъчен протеин. Explode Mass Gainer е обогатен още с витамини и минерали, необходими за по - добро възстановяване. Това го прави отличен хранителен източник за подрастващи спортисти, чийто организъм е в развитие, поради което имат потребност от повече хранителни вещества под формата на аминокиселини, прости, сложни въглехидрати, витамини и минерали, на каквито революционният Explode Mass Gainer е изключително богат. Затова е подходящ хранителен суплемент, както в период на натрупване на мускулна маса при атлети, така и за общо стимулиране на защитните сили на пациенти с различни заболявания.
За да се постигне максимален ефект при натрупване на мускулна маса, се препоръчва прием на гейнера поне 3 пъти седмично в съчетание с умерена или интензивна тренировка. Препоръчителната дневна доза е 100 гр. Може да се разпредели на два приема - преди и след тренировка. За повишаване качеството на продукта и неговата усвоимост протеинът в Explode Mass Gainer е допълнително инстатизиран с лецитин. Това го прави лесно разтворим както в топли, така и в студени вода и мляко.
“POWER FOOD” - Качване на Тегло “POWER MASS GAIN”
Съвременната интензивна тренировка е свързана с голям разход на енергия. Организма на човек е устроен така, че първо да задоволи собствените си енергийни нужди и после да възстановява и изгражда мускулната маса.
Начин на действие: Power Mass Gain е създаден за всички, които трудно покачват мускулна маса и за тези, които тренират интензивно и с големи тежести. Power Mass Gain притежава бърза и качествена усвояемост на аминокиселините, протеина и въглехидратите. Креатин монохидрата и Tаурина, включени в продукта, са с изразен изграждащ мускулната тъкан ефект, подобряват взривната сила и енергията на трениращия. Съдържа 22% йонообменен , ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен изолат. Ако увеличаването на чиста мускулна маса, без натрупване на излишни мазнини е Ваша цел, то Power Mass Gain е Вашият правилен избор.
Препоръчителна доза: Препоръчва се от два до три пъти дневно една доза (60гр.) с вода или мляко.
Хранителни факти/SUPPLEMENT FACTS:
СЪДЪРЖАНИЕ В ДОЗА – 1 ДОЗА /60 ГР./
EACH DOSE /60 GR./ CONTAINS
В100 грама
В 60 грама
Протеини
22gr.
14gr.
Въглехидрати
66gr.
39gr.
Мазнини
5gr.
3gr.
Калций
500mg.
300mg
Магнезий
140mg.
84mg.
Желязо
9mg.
6mg.
Калий
40mg.
23mg
Креатин Монохидрат
4,1gr.
2,5gr.
Таурин
1,6gr.
1gr.
Това е от мен искам вашето мнение БЛАГОДАРЯ предварително !
Както бях написал в една друга тема, не виждам смисъл от гейнери и едва ли някога ще си купя, но иначе за тези пари бих разгледал ASN или Мега-про.
Един дол дренки...български боклуци. Който и да си купиш няма да имаш кой знае каква полза. По-добре яж както трябва и си купи суроватка.
аз колкото да ям мн зар да кача кг а с геянъра той ще ми помогне до няква степен :)
Точно тези гейнери надали... Ако толкова си се закотвил за тях, погледни западните аналози!
Borko, ако трудно качваш маса и си решил да пробваш с гейнер, виж какъв е моя опит с гейнера на една от водещите марки за хранителни добавки в щатите - USA Laboratories.
Български гейнер не съм ползвал, така че няма как да ти кажа каква е разликата...
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35049/P45/
a mojeli da mi dadesh nekaf link da go vidq tozi geinur az sega izpolzvam na Scitec MASS i predi beh 65 a sega sum 67 moje da se kaje 4e s negova pomo6t i s pompo6ta na stabilno hranene ka4ih 2 kg no ako mi dadesh nekaf link da go vidq tozi geinur 6te si go zakupq zashtoto sega trebva da si kupuvam :)
Щях да те препратя към уеб сайта им, но вмомента не работи.
Иначе го намерих в американския сайт:
http://www.usalabs.com/store/cart.php?skip=42&c=22&m=product_list
Там потърси където пише “pro-mass 20000”
Кофата е 4540г, като съотношение въглехидрати към протеин = 3/1
И не гледай че пише 90$, тука го взех за 116лв.
Но този продукт го няма по магазините, затова много малко хора го знаят. Трябва да отидеш директно в офиса им който е в центъра на София: ул. Бузлуджа 23.
Телефони: 9531165 / 0888637745
Мнението беше редактирано от deusex на 31.12.08 11:48.
01.01.09
12:11
deusex, в този раздел няма място за реклама. :)
Тази фирма не е водеш производител в САЩ.
Честита Нова Година!!!
Аз не живея в САЩ и не съм правил проучване, говоря това което са ми казали и това което съм прочел за фирмата.
http://www.phytolek.com/news.php?newsID=19
Можеби разминаването идва от там, че тази фирма не правят основно суплементи за боди-билдъри, а по скоро са лаборатория за лечебно профилактични продукти т.е. хранителни добавки подпомагащи здравето, нещо като лекарства. Вероятно затова ги няма по магазините за суплементи, а само в някои аптеки.
Ако човекът се интересува от качествен продукт, който не е произведен в България, може просто да опита. Аз не му давам реклама, а съвет за нещо което съм опитал върху себе си. Честита нова година и на вас! :)
Мнението беше редактирано от deusex на 01.01.09 18:01.