Добър ли е ?

01.01.09
20:06

Значи целта ми е (колкото и да звучи невъзможно) да стана 90 кг до май месец, сега съм 73 ... След 3 дни отново започвам да тренирам сериозно. Не разбирам много от режими, на 16 съм, 185-6 см , 7 месеца стаж. Ето и режима:

6:30 - 100 гр овесени ядки с 3 белтъка и 1 жълтък
9:00 - хамбургер / пирожки/ мазни банички / кифли ... ( друго няма апак нямам време да правя в нас и да нося на даскало ! )
12:30 - варени картофи ( нз грамажа ама по принцип ям по 5-6 големи картфа ;) ) със месо ( ако няма ям салам или нещо подобно )
15:30 - сандвичи с извара , кашкавал/сирене , салам + 1 кофичка кис. мляко и плодове
17:00 - тренировка - преди трен пия гейнър и креатин също както и след нея .
19:00 - 100 - 150 гр ориз с пилешко месо / боб / леща / мусака с кофичка кисело мляко ( едно от всичките карам майка ми да ми готви всяка вечер като ги редува ;) )
22:00 - сандвичи с извара и салам или пак от манджата , понякога и двете на едно + плодове

Значи този режим спазвах преди и не се омазних

01.01.09
20:27

Според мен протеина ти е малко. Саламите не ги брой като заместител на пилешкото. Мусаката също не ти дава кой знае какво, да не говорим за второто ти абсурдно хранене! Оправи си режима е моята препоръка.

01.01.09
21:07

С какво да ги заместя ? Кое да увелича така че да има повече протеин ?

01.01.09
22:15

месо, яйца, риба - тях увеличи. Сметни си колко протеин ти трябва за мускулен растеж и го разпредели в 5-6 равномерни приема на ден. Това е.

02.01.09
08:48

казано от ...... на 01.01.09, 20:06:

Значи целта ми е (колкото и да звучи невъзможно) да стана 90 кг до май месец, сега съм 73 ... След 3 дни отново започвам да тренирам сериозно. Не разбирам много от режими, на 16 съм, 185-6 см , 7 месеца стаж. Ето и режима:

6:30 - 100 гр овесени ядки с 3 белтъка и 1 жълтък
9:00 - хамбургер / пирожки/ мазни банички / кифли ... ( друго няма апак нямам време да правя в нас и да нося на даскало ! )
12:30 - варени картофи ( нз грамажа ама по принцип ям по 5-6 големи картфа ;) ) със месо ( ако няма ям салам или нещо подобно )
15:30 - сандвичи с извара , кашкавал/сирене , салам + 1 кофичка кис. мляко и плодове
17:00 - тренировка - преди трен пия гейнър и креатин също както и след нея .
19:00 - 100 - 150 гр ориз с пилешко месо / боб / леща / мусака с кофичка кисело мляко ( едно от всичките карам майка ми да ми готви всяка вечер като ги редува ;) )
22:00 - сандвичи с извара и салам или пак от манджата , понякога и двете на едно + плодове

Значи този режим спазвах преди и не се омазних

Сега ще се опитам да ти го приведа в някав вид...поне според мен
6:30-качи овесените ядки+белтъците
9:00-стига с тия оправдания,че не можеш да носиш и прочие...в краен случай по-добре едно КОрни или нещо такова вместо мазни банички
12:30 Добре тука картофите с месото,ама никав САЛАМ-мани го него
15:30 мани я тая извара тука сложи пак месце+леща да кажем(или ориз)+може 50 гр сирене
19:00-тука що годе добре-АМА КАКВА Е тая мусака бре човек-СПРИ Я,а ако ядеш леща или боб-само варени,без запръжки
22:00 Тука слагаш 200 гр извара+200 гр кисело мляко+вода=45 гр белтъчини което е добре за последно ядене+50-100 гр Орехи ако ги обичаш
Така според мен е по-добре,ама нека кажат и другите..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1