01.01.09
21:55
здр на всички значи взимах гейнера Muscle Juice спазвах си диета всичко както трябва ама не качих нито едно кило къде е проблема и препоръчайте ми нещо с което да кача кила по бързо ама без стероиди
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 03.01.09 05:54.
Здр начи тово е просто хранителна добавка към храненето ти ядеш мн въглехидрати и протеини ... и го пиеш съответно но ти ако за първи път пиеш гейнър не очакваи резълтат трябва време и постоянство купи нещо на USA качествено и го пи и ще има ефекто но трябва извистно време :) и аз пиа гейнър но не става бързо :)
Опиши как си се хранил. Сам по себе си гейнера чудеса не прави. Колко време го пи?
Опиши как си се хранил. Сам по себе си гейнера чудеса не прави. Колко време го пи?
ами хранихсе по диета отново за покачване на килограми протеини алабала всичко а го пих месец
Borko, Muscle Juice е един от най-качествените американски гейнъри.Origanal, напиши как си пил гейнъра и малко по подробно как си се хранил и тренирал.
Той може да се е хранил добре,ама не забравяте ли нещо трябва да е на “+” баланс,там му е грешката според мен....там бърка..Кажи колко кал ти се връзват на ден....
02.01.09
17:37
Ти кво искаш за месец да качиш 5 кила ли?Туй можеш да го постигнеш ако си купиш метан и го настаргаш в гейнера си? :D
апф аз ако имам метан нема да го стържа никаде директ го пиа за кфо е гейнър ама не там е въпроса щото метана е боклук никои да не го взима само ще си вреди :P
а го пих месец
Пий го година-две със съответния хранителен режим и тогава ще си говорим. Само да вметна, че това не е агитация да пиеш гейнер, защото аз предпочитам суроватка +....
original, има няколко неща на които може да обърнеш внимание.
- Какъв ти е стажа? ако си начинаещ, ще е по-трудно да започнеш да градиш мускула. Той първо трябва да свикне с тренировките, след това с добавките. Минимум 6 месеца в залата по мое лично мнение, но всеки организъм си е различен.
- Какъв ти е метаболизма? Хора с бърз метаболизъм се нуждаят от повече въглехидрати. То затова има различни гейнери в които съотношението между протеини/въглехидрати е различно. Гледай да ти е поне 1/3.
Ако си с дълги крайници, това допълнително ще затрудни качването.
- Как точно пиеш гейнера и по колко? В тренировъчен ден трябва да се взима около 1 час преди тренировка и до половин час след тренировка. Това правило за до половината час след тренировка е много важно!
- В не тренировъчен ден сутрин на гладно.
- Гейнера може да ти замести само едно от 5-6те яденета, отделно пак си ядеш по 4-5 пъти.
- Закуската сутрин е нещо много важно. Примерно на мен ми е проблем да ставам рано и повечето пъти закусвам по обяд, което е грешка.
- В залата вдигаш с максимална тежест, малко повторения. Максимална тежест, но не до отказ! 4-6 повторения.
- Упражненията се изпълняват бавно и съсредоточено с пълна амплитуда.
Мнението беше редактирано от deusex на 03.01.09 23:52.
03.01.09
08:34
здр на всички значи взимах гейнера Muscle Juice спазвах си диета всичко както трябва ама не качих нито едно кило къде е проблема и препоръчайте ми нещо с което да кача кила по бързо ама без стероиди
5 въпроса:
1. По колко и кога си пиел Muscle Juice?
2. Каква разфасовка от този гейнер си взе и колко си изпил от него (за какъв период от време)?
3. Каква ти е диетата?
4. Други добавки взимал ли си?
5. По колко пъти на ден тренираш и от колко време?
Отговори ми на по-горните въпроси и ще ти кажа къде ти куца системата!
Весела и успешна нова година!
03.01.09
09:25
6. Да каже и на колко години е ?
Мнението беше редактирано от emzo на 03.01.09 12:14.