Къде е проблемът ?

01.01.09
21:55

здр на всички значи взимах гейнера Muscle Juice спазвах си диета всичко както трябва ама не качих нито едно кило къде е проблема и препоръчайте ми нещо с което да кача кила по бързо ама без стероиди

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 03.01.09 05:54.

01.01.09
22:13

Здр начи тово е просто хранителна добавка към храненето ти ядеш мн въглехидрати и протеини ... и го пиеш съответно но ти ако за първи път пиеш гейнър не очакваи резълтат трябва време и постоянство купи нещо на USA качествено и го пи и ще има ефекто но трябва извистно време :)  и аз пиа гейнър но не става бързо :)

01.01.09
22:19

Опиши как си се хранил. Сам по себе си гейнера чудеса не прави. Колко време го пи?

01.01.09
22:28

казано от Стоянчо на 01.01.09, 22:19:

Опиши как си се хранил. Сам по себе си гейнера чудеса не прави. Колко време го пи?

ами хранихсе по диета отново за покачване на килограми протеини алабала всичко а го пих месец

02.01.09
06:23

Borko, Muscle Juice е един от най-качествените американски гейнъри.Origanal, напиши как си пил гейнъра и малко по подробно как си се хранил и тренирал.

02.01.09
08:29

Той може да се е хранил добре,ама не забравяте ли нещо трябва да е на “+” баланс,там му е грешката според мен....там бърка..Кажи колко кал ти се връзват на ден....

KR

02.01.09
17:37

Ти кво искаш за месец да качиш 5 кила ли?Туй можеш да го постигнеш ако си купиш метан и го настаргаш в гейнера си? :D

02.01.09
18:05

апф аз ако имам метан нема да го стържа никаде директ го пиа за кфо е гейнър ама не там е въпроса щото метана е боклук никои да не го взима само ще си вреди :P

02.01.09
22:35

казано от original на 01.01.09, 22:28:

а го пих месец

Пий го година-две със съответния хранителен режим и тогава ще си говорим. Само да вметна, че това не е агитация да пиеш гейнер, защото аз предпочитам суроватка +....

03.01.09
07:19

original, има няколко неща на които може да обърнеш внимание.

- Какъв ти е стажа? ако си начинаещ, ще е по-трудно да започнеш да градиш мускула. Той първо трябва да свикне с тренировките, след това с добавките. Минимум 6 месеца в залата по мое лично мнение, но всеки организъм си е различен.

- Какъв ти е метаболизма? Хора с бърз метаболизъм се нуждаят от повече въглехидрати. То затова има различни гейнери в които съотношението между протеини/въглехидрати е различно. Гледай да ти е поне 1/3.
Ако си с дълги крайници, това допълнително ще затрудни качването.

- Как точно пиеш гейнера и по колко? В тренировъчен ден трябва да се взима около 1 час преди тренировка и до половин час след тренировка. Това правило за до половината час след тренировка е много важно!
- В не тренировъчен ден сутрин на гладно.
- Гейнера може да ти замести само едно от 5-6те яденета, отделно пак си ядеш по 4-5 пъти.
- Закуската сутрин е нещо много важно. Примерно на мен ми е проблем да ставам рано и повечето пъти закусвам по обяд, което е грешка.

- В залата вдигаш с максимална тежест, малко повторения. Максимална тежест, но не до отказ! 4-6 повторения.
- Упражненията се изпълняват бавно и съсредоточено с пълна амплитуда.

Мнението беше редактирано от deusex на 03.01.09 23:52.

СБ

03.01.09
08:34

казано от original на 01.01.09, 21:55:

здр на всички значи взимах гейнера Muscle Juice спазвах си диета всичко както трябва ама не качих нито едно кило къде е проблема и препоръчайте ми нещо с което да кача кила по бързо ама без стероиди

5 въпроса:

1. По колко и кога си пиел Muscle Juice?
2. Каква разфасовка от този гейнер си взе и колко си изпил от него (за какъв период от време)?
3. Каква ти е диетата?
4. Други добавки взимал ли си?
5. По колко пъти на ден тренираш и от колко време?

Отговори ми на по-горните въпроси и ще ти кажа къде ти куца системата!

Весела и успешна нова година!

FZ

03.01.09
09:25

6. Да каже и на колко години е  ?

Мнението беше редактирано от emzo на 03.01.09 12:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1