03.01.09
08:43
Здравейте! Някой ще ми препоръча ли добър ортопед, а не такъв, който казва ,че каквото и да се прави - просто няма смисъл!
Приятелят ми има болки в рамото последвани с пукане от може би 2 години. Преди няколко дни ходи на ортопед, но... нищо хубаво. Казал му, че има частично изваждане на раменната кост от ключицата или нещо такова. /Просто не запомних как точно ми го каза/ Правели операции само на хора с пълно изваждане, но дори ако се направи операция нямало и 50% вероятност да се оправи. Възстановителният период също бил много дълъг.
Може ли някои да ми каже къде да намерим лекар, който да му помогне...
Преди ходеше на фитнес, най -редовно, но от месеци не го е посещавал /може би вече стана и година/. Има штанга и дъмбели в къщи, но и тях не е използвал от доста време
Моля, препоръчай те ни някой добър лекар или ни посъветвайте нещо!
Ще ти пусна едно име и координати на лично съобщение. А приятеля ти ако има проблеми с рамото може поне да опита да ходи да бяга и да опита тренировки за крака. Иначе добре прави че се опитва да не натоварва кунтузеното място.
Дай ми потвърждение дали си го получила.
Всичко добро.
Мнението беше редактирано от tpd на 03.01.09 11:08.
Много благодаря!!!
Ако някой знае и други ортопеди нека да пише... ако имате впечатления и за някои от Стара Загора,още по-добре.
delfy извиняваи но може ли да ми кажеш това дали му пречи да тренира понеже на мен пък лактите ми пукат от 3-4 месеца и сега ще започна просто да загрявам повече и да направя тренировката по лека
казано от stefanak на 03.01.09, 17:04:
delfy извиняваи но може ли да ми кажеш това дали му пречи да тренира понеже на мен пък лактите ми пукат от 3-4 месеца и сега ще започна просто да загрявам повече и да направя тренировката по лека
ако искаш прочети поста ми в тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35298/ ,давам линк, за да не ставам банален :) .