По-голям ефект?

03.01.09
12:28

Имам 2кг изолат.Въпроса ми е ако го пия в тренировачен ден 3 пъти(сутрин преди след трен) и 2 пъти в нетрен. по голям ефект ли ще има или да го распъна на 2 месеца сутрин и след трен и само сутрин в не трен.
85 кг съм на ден от храна мога да набавям 200гр белтъчини.

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 03.01.09 14:05.

03.01.09
12:37

А защо не го “разпънеш” за 1 година направо пий го през сутрин ................

03.01.09
12:52

Не ме разбра на 2 кг дозите ако се пият както пише точно за 2 месеца ще сварши ,а ако го увелича  както съм писал горе за 1 месец сваршва...

03.01.09
14:51

моето мнение е че протеина не трябвда да се пести ама никак,ако искаш мускулен растеж.Аз лично ям 4-5 пъти на ден и пия протеин сутрин,преди,след тренировка и преди лягане.

Моето мнение е че протеина (сурватъчния)е най-добре веднага сутрин и след тренировката,тъй като се усвоява много бързо,а през останалото време освен ако не си някаде на път може преспокойно да си набавяш всичко необходимо от храната (месо,яйца,мляко)

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 03.01.09 17:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1