Gaspari Superpump250 ревю

03.01.09
15:15

Здравейте,прави ми впечатление че в форума няма почти никакви ревюта на продукти, или може би аз не търся на правилното място.Мисля че ще е от полза ако се правят повече ревюта на продукти ,и то на тези от добрите марки.Аз съм фен на Gaspari Nutrition и в момента използвам Superpump250,Size on и Plasmajet.Реших да направя кратко ревю на Superpump250,като това ми е първото такова.Дано ви бъда полезен с моето мнение.
Юли месец 2008 използвах пълна опакова No Explode в комбинация с Nitrix 360 и не намерих абсолютно никакъв ефект в тях.Така че имах добра база за сравнение,когато започнах да използвам продуктите на Gaspari.Ползвам Superpump250 от около месец и половина.Взимам го 30 минути преди тренировка,като гледам преди това да е минал поне час от последното ми ядене ,защото има един странен страничен ефект след като го изпиеш засичаш 5 минути и бягаш в тоалетната да разтовариш :) ,но това ставаше когато съм ял нещо или съм пил протеин преди това.След като се изпие дозата от Superpump250 разтворена ва 200-300мл вода се чувствам много странно.Все едно чук ме удря в главата,почвам да говоря повече и се надъхвам адски много да вдигам,по принцип не пия кафе,а вътре се съдържат доста енегретици така че 1 мерна лъжичка е напълно достатъчна да се чувстам “надрусан за поне 2 часа”.Помпенето в залата се увеличава много добре,както и почивката между сериите намалява.Няма я тази мързеливост,която съм изпитвал преди това.На края на тренировката съм толкова напомпан,че едвам си обличам дрехите.Чувството е страхотно,за първи път като пробвах Пъмп-а си измерих ръката 43см,правих гръб в залата и като се прибрах измерих 44.5 см ръка :) Ако искате след време ще направя и ревюта на останалите продукти,като съм си взел и Novedex xt за 2 месеца и ще го комбинирам с X-factor.

Темата беше редактирана от Aleksandar Marinov на 03.01.09 15:20.

03.01.09
15:56

Колко време го взима?И от първия прием ли усети ефекта който описваш(както го рекламират)?И неща като повишаване на силата и масата имаше ли?

03.01.09
16:25

Пиши като свършиш с ПлазмаДжета, аз го приключих вчера.

03.01.09
16:39

казано от emzo на 03.01.09, 16:25:

Направи и ти едно ревю.

03.01.09
18:51

казано от Aquiles на 03.01.09, 15:56:

Колко време го взима?И от първия прием ли усети ефекта който описваш(както го рекламират)?И неща като повишаване на силата и масата имаше ли?

здравей.Още от първия път като го взех ме удари много! Дотогава бях на около 15 дена Size on, а съквартиранта си беше взел пъмп,затова му исках една доза от него назаем.Взех я,и буквално след  5 минути усетих как нещо става в мен,главата ми олекна малко,отидох да тренирам гръб и тогава направих най-силната си тренировка за гръб - съдя по килограмите които дигах и с интезитета.доста пот се лееше от мен,но бях като супермен.има ефект и върху фокуса - концетрацията в залата.затова си поръчах след няколко дена почти всичко на гаспари.днес беше вторият ми ден с плазмаджета,тоест взех го вчера,тъй като действа по два дена.правих бицепс и гърди и в момента едвам ви пиша тези изречения.мускулите ми са много твърди.това е само от 1 доза
много бих се радвал ако подобни ревюта като моите станат практика в този форум.стига съм чел хубави ревюта само по американските форуми

03.01.09
18:54

казано от emzo на 03.01.09, 16:25:

emzo от плазмаджета имам още 19 дози за 40 дена така че няма да го свърша скоро.така че очаквам твоето ревю тези дни  :)

03.01.09
20:00

казано от Aleksandar Marinov на 03.01.09, 18:51:

здравей.Още от първия път като го взех ме удари много! Дотогава бях на около 15 дена Size on, а съквартиранта си беше взел пъмп,затова му исках една доза от него назаем.Взех я,и буквално след  5 минути усетих как нещо става в мен,главата ми олекна малко,отидох да тренирам гръб и тогава направих най-силната си тренировка за гръб - съдя по килограмите които дигах и с интезитета.доста пот се лееше от мен,но бях като супермен.има ефект и върху фокуса - концетрацията в залата.затова си поръчах след няколко дена почти всичко на гаспари.днес беше вторият ми ден с плазмаджета,тоест взех го вчера,тъй като действа по два дена.правих бицепс и гърди и в момента едвам ви пиша тези изречения.мускулите ми са много твърди.това е само от 1 доза
много бих се радвал ако подобни ревюта като моите станат практика в този форум.стига съм чел хубави ревюта само по американските форуми

А за маса дали си качил нищо не каза.Това е по-важно(поне за мен), защото помпенето така или иначе ще изчезне след спирането на приема, а масата ще остане(ако я има).

Мнението беше редактирано от Aquiles на 03.01.09 20:01.

03.01.09
20:07

маса НЕ честно казано-малко се поорелефих от приема му,пъмп-а го взимам от около 7 8 дена ,така че маса малко трудно за толкова малко време

казано от Aleksandar Marinov на 03.01.09, 18:51:

При мен чесно казано това напомпване го няма още не знам защо вече четвърти ден нищо по особено като напомпване иначе концентрация ,сила,по бързо възстановяване м/у сериите да може би трябва да увелича дозата не знам (1,71см - 88 кг ) комбинирам го със Size on но може би при мен е така No xplode почна да се усеща чак след седмица прием.

QM

04.01.09
10:04

аз ще ти кажа защо
защото всичко това е една спекулация
ти казваш пих БСН не осетих абсолютно никакъв ефект
в залата пак идва едно момче което пиеше Гаспари -Саиз ОН и Суперпъмп и казва че не е осетил абсолютно никакъв ефект
ти хвалиш Гаспари ,а той БСН

Мнението беше редактирано от qm_meso на 04.01.09 10:05.

04.01.09
10:12

qm_meso, грешни изводи си правиш.Някои работи при едни хора работят при други не.Например монохидрата като го пия имам чувството, че планина мога да повдигна, а при други все едно пият тебешир, нищо не усещат.Друг пример - сега пия три продукта от серията анимал(от около месец) и съм напълно разочарован до сега, а ги взех защото съм виждал и чел как действат на други.Така че всичко е много относително.

Мнението беше редактирано от Aquiles на 04.01.09 10:13.

казано от qm_meso на 04.01.09, 10:04:

аз ще ти кажа защо
в залата пак идва едно момче което пиеше Гаспари -Саиз ОН и Суперпъмп и казва че не е осетил абсолютно никакъв ефект

Чудя се каква ли спекулация може да бъде това че миналата година повиших 10 кг на лег за месец и половина точно с такива продукти и то след половингодишен застои???!!

DE

04.01.09
10:46

@Александър, че ако това ти е била целта, да дигнеш 10кг на лег за месец и половина, ти с трибойски тренировки и обикновен монохидрат ще го направиш.. ако си дал толкова пари само за това си е твоя вината.. Просто не си се възползвал както трябва от продукта.
@Aleksandar Marinov, би ли направил ревю и на Сайз-а ?

Мнението беше редактирано от death на 04.01.09 10:47.

04.01.09
12:45

аз ще ти кажа защо

хваля Гаспари защото съм пил БСН , и при тях не усетих абослютно нищо! Нито напомпване, нито сила,нищо.Язък за парите и иначе хубавата реклама на тази фирма.Трябва да призная Гаспари си взех защото пак ми харесаха рекламите,но продуктите им наистина действат.Даже мисля да намаля дозата на пъмп-а на половин лъжичка щото наистина много ме удря, а по-горе прочетох коментар на едно момче че не усещал нищо,на него ще препоръчам да си вдигне дозата на 2 мерни лъжици.Защото всичко е индивидуално,аз съм явно кофеино чувствителен.

04.01.09
13:03

аз ще ти кажа защо

При някой едно работи, при други друго. На Александър Раденков (наш културист от миналото) no.explode не му помогна с нищо, а аз така горещо му го препоръчвах. Като казвам нищо, разбирайте абсолютно никакъв ефект.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.01.09 13:06.

Ок в момента се връщам от зала тренирах крака максимална интензивност краката направо Super pumped доволен съм продукта май ще оправдае очакванията!!!

04.01.09
13:36

казано от Александър Алексиев на 04.01.09, 13:29:

Ок в момента се връщам от зала тренирах крака максимална интензивност краката направо Super pumped доволен съм продукта май ще оправдае очакванията!!!

а така :) радвам се да го чуя.пробвай 2 дози преди тренировка и да видиш как ще се чувстваш и сподели после

04.01.09
16:46

Поздрави за добрата тема, тъкмо и аз се чудех дали да взема SizeOn+SuperPump за лятото, защото съм чувал доста добри неща за него. Сега вече съм убеден!

Колкото до БСН в чуждите форуми - нищо положително не съм прочел за еквивалентните продукти

Мнението беше редактирано от pockobg на 07.01.09 09:52.

10.01.09
17:20

само да вметна, че ръката вече е 44см,с тенденция да расте още и това е за 2 седмици комбиниране на size on и superpump250.така че мисля че има ефект.от вчера започнах стак - size on,superpump250,novedex xt и x-factor.опаковките са по 2 от всичко.да правя ли ревю или лог направо.какво ще ви радва :)

10.01.09
20:25

Ще е хубаво да постнеш и снимки преди/след за да се види добре разликата. А иначе доста сериозен стак си си направил. Успех

Мнението беше редактирано от freddddy на 10.01.09 20:26.

10.01.09
21:21

казано от freddddy на 10.01.09, 20:25:

Ще е хубаво да постнеш и снимки преди/след за да се види добре разликата. А иначе доста сериозен стак си си направил. Успех

снимките “преди” вече са направени,на ден втори съм от цикъла.след 2-3 седмици ще информирам как върви :)

11.01.09
08:42

Също така ще е хубаво да постнеш как се храниш и как тренираш.А плазма джета спря ли го и доволен ли си от него?

Мнението беше редактирано от Aquiles на 11.01.09 08:43.

11.01.09
10:57

plasmajet-a пробвах само няколко дози,защото реших да си го оставя за след цикъла да поддържам с него.Доволен съм от него,напомпва наистина много добре,но все пак само от няколко дози не знам дали съм успял да усетя истинската му сила.все пак моето мнение е - ако ползваш вече superpump250, някак си идва излишно и plasmajet.пъмп-а си е достатъчен за мен.Относно храната - пуснах тема в хранителните режими за хранене за качване на маса,там съм изброил какво ям и също така очаквам съвети за да подобря дитетата :)

11.01.09
11:36

Пускай направо нова тема в дневниците с  [LOG] в заглавието.

13.01.09
18:42

пуснах :)

16.01.09
19:07

Искам и аз да изразя своето възхищение от този продукт.Попринцип го бях замислил за лятото,но много ми се искаше да го пробвам понеже досега не съм пил буустери.Когато отворих кутията лошо впечатление ми направи,че лепенката буквално сама се отлепи,но като вкус беше добро(е неможе да се сравни с ябълката на МАГ-а :D ).Не съм почувствал нищо допреди да направя първите няколко серии(тренирах ръце),но след тях много се напомпах и надъхах :) ,с много голяма енергия си довърших тренировката.Резултата беше +2 см и всички ме гледаха,като чели съм паднал от небето :D (един пич ми разправя да внимавам да не си пръсна вените-това направо ме окрили :) ).

22.05.09
22:37

Aleksandar Marinov - само не разбрах по една кутия ли си закупил или по 2 от вси4ките продукти които изброи :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1