Запитване относно прием на добавки !

03.01.09
19:07

След дълго отсъствие отново съм в залата !
Целта ми е покачване на мускулна маса и обеми най вече. Висок съм 186 тежа 93 кг. и съм с доста добро развито  телосложение. Ще се стремя да ненадвишавам 97 кг. Започнах първият месец с тренировки 4 пъти в седмицата като тренирах почти всички мусколни групи по три серии , да проболедувам :) Вземах Креатин, аминокесилини, протеин( суроватачен) и гейнер. Да си призная веднага се усети, увеличих всички обиколко с около 2см.(на ръката) и с 3 см. на раменната и гръдната обиколка.
Вече преминах на четиридневен сплит и се справям добре, нямам умора, пренатоварване и контузии.
Спрях се на следното , моля за вашите съвети правилен ли е моят избор !
Ще приемам:
1. Ecdy steel по 10 хапчета на ден. Кога е най-добре да ги приемам.
2. Протеин  на Pro Nutrition Анаболен ПРОТЕИН ще приемам по 100гр. на ден
3. Аминокиселини на Optimum Nutrition BCAA 1000 - по 8 хапчета на ден , как да ги пия ?
4.Ще приемам и Гейнер по 70гр., на ден като някое междинно хранене.
Относно храненето наблягам предимно на пилешко риба, мюслта, картофи, орис и т.н стремя се да привмам колкото се може повече белтъчини. Ще подчертая изключил съм до колкото мога мазнините , въглегидратите ги приемам умерено в по голями дози в дните на тренировките защото целя да поизчиста(редуцирам) мастната тъкан от тялото си все пак съм 93 кг. най вече целя да запазя обиколката на талията и до колкото е възможна да увеличавам обемите на раменната обиколка , гръдната и ръцете, краката са ми добре там ще наблягам на орелефяване маса няма да се срема да качвам по тях.
Какво смятате за продуктите който ще приемам. И мисията да качвам предимно само чиста мускулна маса.
Ето и програмата ми :
Първи ден - Гърди

Вдигане на щанга от лег за гърди - 4 серии по 8/6/5/6 повторения
Вдигане на щанга от наклонен лег - 4 серии по 8/6/5/6 повторения
Флай от лег - 4 серии по 8 повротения
Флай от наклонен лег - 2 серии по 8 повторения
Коремни преси - 3 до отказ
Повдигане на крака от вис - 3 до отказ

Втори ден - Гръб

Мъртва тяга - 4 серии по 8 повторения
Гребане с щанга - 4 серии по 8 повторения
Придърпване на хоризонтален скрипец за гръб - 4 серии по 8 повторения
Вдигане на щанга за трапец - 4 серии по 8 повторения

Трети ден - Почивка

Четвърти ден - Ръце

Френска преса - 4 серии по 8 повторения
Изтласкване на щанга с тесен захват - 4 серии по 8 повторения
Разгъване на скрипец - 4 серии по 6 повторения

Вдигане на щанга за бицепс от стоеж - 4 серии по 8 повторения
Скотово сгъване - 4 серии по 8 повторения
Чукове - 3 серии по 8 повторения

Коремни преси - 3 до отказ
Повдигане на крака от вис - 3 до отказ

Пети ден - Крака/Рамене

Напади - 4 серии по 15 повторения

Лег екстензия - 2 серии по 12 повторения

Свиване на машина за задна част на крака - 2 серии по 12 повторения

Повдигане на щанга зад врат - 4 серии по 8 повторения

Хеликоптер - 4 серии по 8 повторения

Разтваряне на дъмпел - 4 серии по 8 повторения

Шести ден - Почивка
Седми ден - Почивка

Темата беше редактирана от Vani на 03.01.09 19:36.

04.01.09
17:04

1. За екди стийл не мисля ,че ще има кой знае какви ефекти(с тоя трибестани всички откачиха), но това си е мое мнение и не съм използвал продукта, да каже някой с опит. То зависи и на колко години си?
2. Според мен излиза скъпичко тоя протеин. За мен ще е по-добре да вземеш ASN Bargain и да ръчкаш дози като животно :)
3. Тея аминота и аз мислех да си ги взема, но трябва да взимаш нечовешки много хапове! Според мен по 15 на ден. Даже си мисля че нещо на прах е по-добрия избор(примерно Scivation Xtend)
4.За гейнера, можеш да си правиш такъв от протеина+ декстроза

И като цяло аз съм фен на креатин монохидрата, така че можеш да включиш и него
Успех!

05.01.09
00:02

Програмата ти добре, но защо нямаш клекове с щанга?
Като гледам си едро момче, а това според мен е основно упражнение за сила и маса...

05.01.09
09:02

казано от deusex на 05.01.09, 00:02:

Програмата ти добре, но защо нямаш клекове с щанга?
Като гледам си едро момче, а това според мен е основно упражнение за сила и маса...

Какво да кажа краката са ми доста масивни целя единствено да ги орелефя  за това не съм вклющчил клякания. Притеснява ме , че с клековете ще се увеличът и седаличните мускули.Всички се чудят как краката са ми толкова добре развити без да съм полагал грижи за тях. При мен изоставът гърдите , незнам и преди това винаги съм имал този проблем. Гърбът ми се развива прекрасно , рамене и ръце също , както и врътът но тези гърди ме побъркват.

Мнението беше редактирано от Vani на 05.01.09 09:03.

05.01.09
11:14

Може ли малко коментар на нещата дето ще приемам , удачни ли са и количествата дето съм посочил ? Креатина го спирам защото направих един месец и трябва да почивам !

05.01.09
12:33

Амините си ги вземи ни прах, не се набутвай с хапове. Пий ги преди и след тренировка. Освен това на НАУ са по-добри според мен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1