03.01.09
22:33
Така имам няколко бързи въпроса към вас.Тренирам около 10-11 месеца не съм взимал никакви добавки до сега.На 17 години съм 1.84-5 69кг съм.Първото ми хранене е в 12 и 30 на обяд ям овесени ядки и 2 банана и 1 мандарина примерно.Втори път е в 3 без нещо на даскало бия 2-3 кюфтета с половин хляб,после в 6 в нас ям малко заради тренировката,че да не ми тежи примерно малко ориз или картофи.После след тренировка към 8 и 30-9 часа ям месо и яйца може и 3 цели.Преди да си легна към 1 ям към 4-5 яйца само белтъците и още някой банан.Това е очаквам да ми кажете грешките ми.А й още нещо според вас нужно ли е да взимам креатин или гейнер или да не взимам по добре?Трябва ли да увелича храненето ако си взема някви добавки?Благодаря ви предварително.
04.01.09
00:11
1 трябва да ядеш през 3 часа и закуската поне трябва да е с доста протеин хапвай яйца и овес ядки хапвай телешко пилешко риба хапвай доста въгл доста ако искаш да качиш гледай хляба да е пълнозърнест както казах хапвай 6 пъти през 3 часа достатъчно количество протеин и въглехидрати и сиответно мазнини добри тоз банан пред сън го махни вземи ленено масло първо си управи хр режим после ще говорим за добафки
Мнението беше редактирано от qm_meso на 04.01.09 00:18.
Като за начало:Увеличи белтъчините-месо,яйца,извара....Първото ядене в към 12-ее стига бе-ТОГАВА ли ставаш?Към 9 стани хапни,пък после пак си легни да си подремнеш или починеш.Този банан е излишен вечерта-тогава белтъчини и мазнини-може извара(добър избор е)или казеин-ама той излиза соленко.
04.01.09
17:55
Благодаря ви за отговорите.Вместо извара сирене става ли? Иии трудно ми е да ставам рано :( ако стана по рано и ям после няма да мога да заспя пак а съня ми е изкюличелно важен явно така ще бъде още 2 седмици и после др срок ще си ставам рано и ще се оправя.Значи ясно повече въглехридрати и белтъчини и банана го махаме и биеме яйца и малко ориз примерно или някво пилешко месо за преди сън ;)
05.01.09
18:27
сиренето е мн мазно прави си шейк с изварата смеси кисело мляко и го пасирай и го пий бързо и недей да ядеш ориз преди сън какъвто да е въглехидрат просто хапвай извара или телешко