16.01.05
22:00
Здравеите! На 16 години съм доло горе сам на ти с бодибилдинг-а
и ме интересува следното....1.82см съм висок тежа 59килограма и преди сам тренирал около година но поради здравословни проблеми се наложи да прекъсна.Искам да кача маса добре ли ще е да приемам геинер+аминокиселини+трибестфорс (не че не знаете но е трибестан+креатин) и кога ще е най-одачно да ги приемам тези добавки ?За диетата четох в форума и ми стана ясно как да си я направя.Ако може да ми препоръчате още някоя добавка за маса.Не разчитам главно на добавките но много трудно качам затова...мисля да приемам и витамини и минерали.Благодаря ви предварително
Значи , да тикажа какво мисля аз ...
Първо ... споменаваш два взаимноизключваши се фактора - 16г и трибестан - ... мисля че точно сега се намираш в най големия разцет на силите си, а тялото ти е способно да даде всичко на което го помолиш стига да знаеш как , и без намесата на каквито и да било билки (било то в коплект с креатини и т.н). Тай че , едва ли трибестана ще се окаже “цяра” за слабата ти фигура ...
Второ ... ако наиситина си разбрал как да си изготвиш диета и мислиш че си способен да изградиш и поддържаш една ВВД , то нужда от добавки нямаш. И въпреки всичко гейнерчето и креатина няма да навредят. Но не забравяй че правилната диета е преди всичко :))
Витаминчетата и минералките също не са за пренебрегване ... запомни и едно. Научиш ли се да се храниш без да подбираш , пребориш ли се със себе си тогава може да очакваш успехи!
не е точно по темата, ама поне още двама трима, писаха за подобни проблеми. Иначе за какво ти е трибестана, в момента тестостерона ти се увеличава, и увеличава. Според мен е по-добре след като навършиш около 20 или след това, защото тестостерона през това време достига своя пик и много, много няма да ти помогне сега, както тогава!
Какъв е проблема да си зима трибестанче тестостерона нека си се увеличава лошо няма тъкмо и пишката ще му става повече :D
ако пишката ще става повече кажете от каде да си го добавя
А ве възможно ли е без диета да се справя щот нещо не разбирам написаното ... а последните неколко дена се тъпча кат свиня и мисля че можеби за пръв път се справям с мързела ми можеби заради голямата воля :)
19.01.05
19:28
Това за трибестана е така - вече втора седмица получавам нечовешки ерекции! :oops: В почти всяка аптека го има на цена от около 30 лв.
Така и така сме отворили тема за трибестана кажете как го зимате и какъв е ефекта защото от другата седмица смятам да го почвам и ще го свърша много бързо според моите изчисления.
24.01.05
21:10
ами някои замислял ли се е че като повишава тестосерона намалява естесвените функции?
Не закарняват ли някои органи ?
И след време няма ли обратен ефект ?
25.01.05
00:39
Абе мом4ета не 4е изкам да ви развалям купона но трибестана е за хора които са на ти с спорта и имат известни затруднения в областа на половите жлези(това не озна4ава импотентни), хора които 6те им е от полза а на вас в тази вазраст мойе и да ви навреди!В смисал не някви убииствени ефекти но едвали някои би изкал да “напапи” ако мога така да се изразя за6тото трибестана спомага за синтезирането на тестостерона-отговорен за побертета- акне оназняване на кожата и какволи о6те не!
Ре6ението си е ва6е.Просто не виждам смисал в употребата му на тази вазраст освен ако несте ре6или да се явнете на следва6тото Младежко-пролетта! :D :D
Да ти кажа и Бионабола е лекарство за слаботелесни хора но в залата не виждам да има такива :)
25.01.05
19:48
Ма чакаи сега ако е така ми направо си земи Бионабол!ем и по ефтино 6ти излезне!Пак и мусколи ша напраиш ако си решил да се тровиш кав сам аз да те спирам :?: Даже бих ти препорачал и Анадрол 50:! :D :D :D