30.12.08
17:29
Имам няколко въпроса към вас.
1. Зле ли е ако в един ден правя гръб, трапец и рамо ?
2. При положение, че не правя крака три дни на седмица тренировки достатъчно ли са за другите мускулни групи или ?
3. Как в крайна сметка е по-добре да се комбинират дните със следните мускулни групи - гърди-бицепс и гръб-трицепс или гърди-трицепс и гръб-бицепс ?
Мерси предварително !
30.12.08
18:45
1.добре е обаче ако правиш само задно рамо а др 2 глави заедно с гърдите и аз тренирам гръб и задно рамо и трапец
2.да стига достатъчни са
3.всички варианти стават но ти ще решиш кое ти действа слушай тялото си
31.12.08
00:11
казано от votolom на 30.12.08, 17:29:
2. При положение, че не правя крака три дни на седмица тренировки достатъчно ли са за другите мускулни групи или ?
3. Как в крайна сметка е по-добре да се комбинират дните със следните мускулни групи - гърди-бицепс и гръб-трицепс или гърди-трицепс и гръб-бицепс ?
Мерси предварително !
1. Не е точно “зле”, но не е и много удачно;
2. Зависи - ако си начинаещ е недостатъчно, 1 седмица почивка м/у тренировките за един мускул е прекалено голяма почивка, а ако си напреднал е добре;
3. Аз лично предпочитам гърди-трицепс, гръб-бицепс, но това е индивидуално;
votolom, давам ти един приятелски съвет-заеби ги тия манекенски изпълнение и си минавай през крката поне един път седмично, нищо няма да ти стане да понаправиш някои сгъвач, разгъвач или да поклякаш малко, така цялото ти тяло ще живне и ще се отрази и на другите ти мускулни групи-гарантирам ти..!!!!
slavko, знам че е е така, приятелю, преди си тренирах крака и всичко, но ми оперираха коляното и съм като куц кон ! Не мога да бягам, колело едва карам а за клекове и тн да не говорим ! Няма да ти обяснявам колко ми е тежко като пукне пролет и трябва да се прави повечко кардио !
казано от votolom на 30.12.08, 17:29:
Мерси предварително !
1.Не е зле. Зависи каква ти е цялостната подредба на програмата;
2.Да, достатъчно са;
3.Индивидуално е. Отново зависи. Аз тренирам ръцете в един ден.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.01.09 14:53.
Аз понеже дълго време висях по лостовете, яко кофи правих и вчера като се върнах в залата бях като ученичка, чудя се от къде да започна, как да комбинирам и затова ви искам мнението. Иначе аз за ръцете в един ден също си го мислех, ама пък после като отида да правя гръб с мускулна треска в бицепсите...затова се чудя как да комбинирам...Но както казвате ще пробвам различни варианти и ще видя кой ще пасне ! Мерси за отговорите !
Мнението беше редактирано от votolom на 01.01.09 15:03.
Бързо въпросче - Как ви се струва цикъл три дни тренировки, един почивка и пак така (като по дни е 1.гърди+трицепс 2.гръб+бицепс 3.рамо+трапец+корем). Просто някак си непълноценно се чувствам ако тренирам само 3 пъти в седмица...