07.01.09
18:16
Вече загубих още повече формата си не стига че не тренирам еми тая зима никакво действие не извършвам .Студент съм там по цял ден седим като се прибера в дома седя на компа после в колата и нямам никакво движение.Сега по празниците се освиних и качих 2-3 кг и направо немога да се гледам .на 19 съм 180 см и съм 83 кг по стомаха имам доста мазнини др никъде не съм качил .Предложете нещо че не ми се седи до пролета или лятото (да тренирам) и само да гледам как се окашмервам
ми ходив залата и тренираи гледаи в форума има теми за отслабване програми праи си хубави тренировки и ще се радваш на хубаво тяло :)
Мани това да се окашмериш е ужасно :) Щом знаеш че от липсата на движение е станало, вземи направи обратното и вкараи някаква физическа активност.Дори и добавките не помагат на мързеливите.
07.01.09
22:59
Бих започнал с коремни преси,бягане и лицеви упори,набирания (не с бира,а на лост) и бих си поизчистил храненията.
Това направи,заякни малко,па тръгни на фитнес ако искаш и имаш време,но относно отслабването и хубавото тяло това горе ти стига.
Не мога да разбера защо хленчиш?! Нокой не те кара да кесиш пред компютъра, нито да ходиш с кола до къде то и да е. Движи се! Тренирай! Яж разумно! И аз съм студент, а и много друго, но време за тренировка и движение винаги се намира! Ами като започнем работа...да умираме направо.