Степерът

29.06.06
10:01

Здравейте! Имам въпрос относно степера - навила съм се да си купя за вкъщи степер и ме интересува дали си заслужава? В смисъл искам да си стегна бедрата и дупето, какво мислите по въпроса? Ще ми помогне ли степера? А и още нещо, този степер, който съм си харесала има едни като ластици за ръцете, те дали ще помогнат за оформяне на ръцете?
Станаха много въпроси  :oops:  ще съм ви много благодарна за всякакви мнения  :)

29.06.06
10:09

Ще ти помогне, да. Внимателно избирай, че има какви ли не марки и модели. А на ластиците не разчитай.

29.06.06
10:26

Ами аз си харесах един от TCM, на много добра цена, ама незнам как да разбера дали е добър  :roll:

29.06.06
11:05

[quote author=“Rozi”]Ами аз си харесах един от TCM, на много добра цена, ама незнам как да разбера дали е добър  :roll:

Може да не е от най-добрите, но не вярвам да е боклук щом е на ТСМ. Те по принцип предлагат доста добро качество за цените, на които продават. Според мен - взимай го.

29.06.06
11:31

Ами май няма какво повече да се чудя, ще го взема  :D Цената му не е висока и смятам, че няма какво да губя в случая, само мога да спечеля  8)

29.06.06
12:31

[quote author=“Rozi”]Ами май няма какво повече да се чудя, ще го взема  :D Цената му не е висока и смятам, че няма какво да губя в случая, само мога да спечеля  8)

На каква цена е, не каза. Аз май съм го виждал този степер, сега се сещам, в магазина на Преслав ли е? Беше ми харесал.
Ами айде, още ли не си го взела?  :D

спам: Много сладка розичка си имаш..  :wink:

29.06.06
13:59

Цената му е 78 лв. и си го поръчах току що  :lol:  ето от ТУК
Хммм, сега дава, че няма наличност, може след моята поръчка да се е изчерпал, ама те пак ще го заредят  :D

Още по-голям спам: не е по-сладка от мен  :P

29.06.06
15:21

Междувременно можеш да се позачетеш малко из сайта и форума, защото ще имаш добри резултати само с подходяща диета и режим.
Не ти ли допада идеята да тичаш, или велоергометър? В коя част на града живееш, ако си близо до Морската, знай, че няма нищо по - прекрасно от дъха на море, рано сутрин...

29.06.06
15:28

Не съм близо не съм и далеч  :(  Ама трябва да стана в 5 часа за да успея да бягам, да си взема душ, да се облека и да отида на работа  :shock:  До нас има стадион и аз много обичам да бягам /и до скоро го правих/ но в тези жеги - нееее  :oops:  :roll:  Та точно поради тази причина си поръчах степера. Като позахладнее пак почвам с бягането  :wink:

G3

24.07.06
07:39

Аз зимата си взех степер на Актиж за 98 лева и съм доволна.А за ТСМ знам че са им хубави нещата но на еда приятелка въжето на нейния степер се беше скъсало.Въпреки че според мен това със всеки стпер може да се случи.

G3

24.07.06
07:40

Като видях снимката обаче моя степер е същия без въженцата:)

06.08.06
03:51

то по добре изкачвай стълбите на някой висок блок, ако питаш мен. това уредче за мен е залъгалка, ама ти след време сама ще се увериш. желая ти успех.

15.08.06
14:37

аз имам на тсм и съм много доволна. трябва да имаш предвид, че доста се натоварват коленете. моите тракаха като кастанети, та се наложи и да си взема артивит да пия за известно време.
иначе наистина се стяга и дупето и бедрата. аз използувах да правя и упражнения за ръце, докато марширувам на степера. много е приятно, особено ако си пуснеш хубава музика.

AN

02.03.07
07:53

hi all :D и аз имам въпрос относно стрепера :) мога ли всеки ден да правя упражнения с него или трябва да е през ден  :roll:  :roll: мерси предварително :)

FI

02.03.07
14:46

[quote author=“andreeva”]hi all :D и аз имам въпрос относно стрепера :) мога ли всеки ден да правя упражнения с него или трябва да е през ден  :roll:  :roll: мерси предварително :)

Като имаш желание прави. :lol:

15.12.08
09:08

Може ли някой да каже с какво натоварване трябва да се започне и колко е оптималното времетраене за трениовка на степер. Не съм начинаеща, но не съм тренирала от  2 месеца и в момента мога да тренирам само вкъщи със степера.

15.12.08
19:40

ТСМ са боклук, както каза някой по-горе качвай си стълбите в блока префектно е

08.01.09
08:56

а някой има ли мнение за уредите АБ Тренер от ТОП ШОП, дали си струват парите, че никак не ми се ще да се набутам с боклук ..... >:(

Мнението беше редактирано от r_m_e на 08.01.09 08:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1