07.01.09
16:34
Искам да попитам има ли хора опитвали тази диета и какво впечатление имат.Интересува ме мога ли да покача ММ с такава диета при положение че ми се връзва и 2гр протеин / 1кр телесно тегло - 18г,63 кг,177см,1 год стаж
Темата беше редактирана от mitonko на 07.01.09 16:37.
07.01.09
17:17
Можеш да качиш.Важното са калорийте.Енергията ще си я набавяш от мазнините,затова ти трябва един месец адапционен период.Това от личен опит ти го казвам,че наистина си трябва толкова време някаде.На някой организми не им понася това.Пробвай да видиш при теб дали има ефект.Наблягаш на яйца(цели),меса(всякакво),кашкавали,сирена,млека(пълномаслени),масла,зехтин.Етакива работи.В сайта има статия прочети я.
07.01.09
21:12
Можеш да качиш.Важното са калорийте.Енергията ще си я набавяш от мазнините,затова ти трябва един месец адапционен период.Това от личен опит ти го казвам,че наистина си трябва толкова време някаде.На някой организми не им понася това.Пробвай да видиш при теб дали има ефект.Наблягаш на яйца(цели),меса(всякакво),кашкавали,сирена,млека(пълномаслени),масла,зехтин.Етакива работи.В сайта има статия прочети я.
и+орехи и бадеми иначе,общо взето така...
08.01.09
07:51
Много бавно се качва и много лесно се претренира но няма да се омазниш поне. С НВД се качва само качествена мускулна маса а не саркоплазмена .. опитвал съм да трупам с НВД и не останах доволен по добре РБД и после НВД за сваляне !
allen какво означава 1 месец адапционен период ? Това което мисля да направя е доката съм на тази диета е да тренирам по Брутална мускулна маса , където се тренира често ,всичко но не с макс кила за да не се пренатоварвам.Дали ще има ефект,след като до сега съм тренирал със сплитове?
(Малко умешах форума, но е за да не пускам 2 теми )
09.01.09
10:11
allen какво означава 1 месец адапционен период ? Това което мисля да направя е доката съм на тази диета е да тренирам по Брутална мускулна маса , където се тренира често ,всичко но не с макс кила за да не се пренатоварвам.Дали ще има ефект,след като до сега съм тренирал със сплитове?
(Малко умешах форума, но е за да не пускам 2 теми )
Абе некаде Петко К маи бе казал че Нвдто е за тренировки с базови а не за спилтове но не съм сиурен