Моят хранителен режим ВЪПРОС

IM

06.01.09
19:14

Здр. на вси4ки искам да попитам дали от този хранителен режим които ще покажа ще пока4а килограми.На 15 години съм  1.76 и доста слаб за ръста си 55 кг.Запо4нах фитнес преди 2 дена.Скоро ще си избера и някъква програма за на4инаещи. Ето го и режима

1.Хранене 7-7:30 преди у4илище :  1 купи4ка кисело мляко го обърквам с овесени ядки и малко зехтин за вкус.Ям също и  2-3 белтъка
2.Хранене На у4илище : Реших да си правя 2-3 сандви4а от ето тези http://www.bb-team.org/recipes/2829/ с извара и кашкавал
3.Хранене след у4илище 2:30-3 тогава се прибирам:Спагети/ Пилешко филе 150 гр./Ориз/Картофи/Тук имам и въпрос Свинската паржола става ли за ядене в смисал искам да кажа дали става за диетата понеже знам 4е е мазно месото няма да я консомирам всеки ден в седмицата 2-3 пъти.Може ли да ям и луканка вътре със свинска и телешка каима/става ли за 1 ядене ако прибавя и нещо още предложете мерси предварително.
4.Утивам на тренивока-след нея веднага 3 лажици п4елен мед.По нататък след няколко дена искъм да кажа ще си копувам протеин един приятел ще ме води при някакаф 4овек които щял да ми препоръ4а разбирал ги работите така разбрах :)
5.Хранене 1 4ас след тренировка/мога ли веднага след нея ? след като се прибера/  6-7 4аса :Тук ще е нещо от изброените на 3то Хранене или вие предложете нещо.
6.Хранене 8-9 4аса : Риба/Пилешко филе или пържола/Картофи фурна/или някъва манджа от типа БОБ , ЛЕЩА , ГРАХ ...
7.Хранене : Пасирам 2-3 лажици извара с малко кисело мляко и орехи това 30 мин преди да легна
Които може да помогне ще бъда благодарен.Новак съм и затова питам.Искам да по4ертая 4е не располагам с много средства и това са ми възможностите за такъф хранителен режим.

Темата беше редактирана от IMM на 06.01.09 19:17.

QM

06.01.09
20:20

само недей яй луканки и такива подобни колбаси защото 80% е соя и витрешности  хапвай 4исто месо  и протеин все о6те не бирзай има доста време за него

06.01.09
20:38

според мен не ти трябва кои знаи какъв режим просто яж много и често това те съветвам аз

IM

07.01.09
12:38

Луканките са домашни и сме ги правели от нашо месо няма никакви вътрешности вътре. А това за свинското месо може ли да го консомирам няколко пъти в седмицата.И от този моят режим ще има ли ефект искам да кажа дали ще ка4а? това са последните ми вапроси Мерси за отговорите и труда които сте си напраели :)

Мнението беше редактирано от IMM на 07.01.09 12:39.

07.01.09
14:13

Щом са домашни лапай яко и не се плаши. Още си малък и метаболизма ти работи, яж и жълтъците на яйцата не се притеснявай от холестерола.

Ако не качваш - увеличаваш малко приема!
Ако има някой, който прочитайки изреченията може да каже със сигурност какво ще се случи - той определено всяка седмица ще може да печели тотото и суперджакпота от Еврофутбол.
На 15 години е безсмислено да следиш диетата си и т.н. Утре ще излезеш с момиче на кино и после на кафенце и през 2 часа ще отскачаш до вас за да хапнеш луканка ли? Виж, за няколко лъжици мед може де ;)
Просто за диета мисли след поне 5 години. Сега организмът ти расте и има нужда по много от всичко. Много по-малко време се губи да спреш някое от мазните или сладките неща, ако започнеш много да трупаш мазнини, отколкото да си на точна и стриктно спазвана диета.
Излизай често сред природата, спортувай и други неща освен щангите, килограмите ще си дойдат сами...
Има още едно упражнение, което ще ти препоръчам: чети някоя книга поне 2-3 часа седмично - няма да качиш килограми от това, но ще ти помогне с правописа и граматиката.
УСПЕХ!

IM

08.01.09
13:02

казано от Oranje на 07.01.09, 15:05:

Ако не качваш - увеличаваш малко приема!
Ако има някой, който прочитайки изреченията може да каже със сигурност какво ще се случи - той определено всяка седмица ще може да печели тотото и суперджакпота от Еврофутбол.
На 15 години е безсмислено да следиш диетата си и т.н. Утре ще излезеш с момиче на кино и после на кафенце и през 2 часа ще отскачаш до вас за да хапнеш луканка ли? Виж, за няколко лъжици мед може де ;)
Просто за диета мисли след поне 5 години. Сега организмът ти расте и има нужда по много от всичко. Много по-малко време се губи да спреш някое от мазните или сладките неща, ако започнеш много да трупаш мазнини, отколкото да си на точна и стриктно спазвана диета.
Излизай често сред природата, спортувай и други неща освен щангите, килограмите ще си дойдат сами...
Има още едно упражнение, което ще ти препоръчам: чети някоя книга поне 2-3 часа седмично - няма да качиш килограми от това, но ще ти помогне с правописа и граматиката.
УСПЕХ!

Мерси за съветите.Но този последния да ти кажа не 4е незнам как се пишат думите просто с езика с които пиша тоя на КОМПА Искам да кажа няма някои букви затова пиша думите по този на4ин, а не ми се играе да го оправям :)

08.01.09
15:34

яж мн месо банани овесени ядки извара  и тренираи и ще има ефект

IM

08.01.09
17:48

Искам да попитам този Гейнер http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E8%F2%E5%EB%ED%E8_%C4%EE%E1%E0%E2%EA%E8/%C3%E5%E9%ED%E5%F0_-_Explode_Mass_Gainer_20070127145/  става ли мисля да си го купя но преди това да се посъветвам с някои който разбира от тия работи мерси предварително

08.01.09
18:33

IMM пич не си купуваи БГ Гейнър боклуци са купи си нещо от USA и ще си доволен има хубави марки разгледаи и си даи парите за нещо качествено :) успех !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1