07.01.09
12:53
Малко спам се получава, ама.. наредили са се... Кво да ги прайш.
Георги, честит рожден ден и на тебе братле.
Не съм виновен аз че тъй сте се наговорили да се раждате с Йодата :)
Излишно е да те представям, предполагам всички тук те познават я като участник, я като модератор, я от страниците на сайта, я като администратор в гохарда. Не пишеш нещо напоследък, затова се налага лекичко да напомням кой си. За мен винаги си човека, с който заедно нахлухме тука, който участва във всички инициативи и реално подкрепи всички начинания през годините.
Та жив и здрав и тука, прав и корав, много успехи, голем собствен бизнес до година и те така!
Поздрави!
07.01.09
13:20
Жив и здрав да си. Другото ш’си го купиш ;)
казано от Георги Гайдов на 07.01.09, 13:20:
Жив и здрав да си. Другото ш’си го купиш ;)
x2
Колко истина в 2 изречения :D
07.01.09
14:03
Happy Birthday !
08.01.09
07:19
Благодаря за пожеланията и за това, че се сетихте за мен - това означава много.
Дзвер действително не пиша много напоследък защото малко се поотдалечих от заниманията с фитнеса - имах доста здравословни проблеми. От следващата седмица се връщам в залата и почвам усилени тренировки да върна формата, че сега приличам повече на манекенче :lol:
За това пожелавам на всички здраве защото през миналата година се уверих, че то е най-важното.
08.01.09
19:36
И от мен честито! Рядко влизам във форума, затова малко със закъснение се отбелязвам :) Много здраве през годините, късмет и успехи!
08.01.09
21:13
Честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет! И все така да ни радваш със полезните си мнения ;)