Дневника на Румбурак

Темата е заключена.

26.10.07
06:31

Здравейте!
Много ми харесва идеята, а за сайта да не говорим.
Лошото е, че нямам силици вече да се боря, за да оформя тялото си.Страхувам се малко да не му изпусна края.Именно поради тази причина сега, абсолютно пренебрегвайки примирението и нежеланието си, реших да си създам дневник тук.Като силно се надявам отново да се появи борещия се в мен човек.
Та така....да започна от там какво правя за себе си.След ходене и упражняване на каквито и да било спортове, аз реших, че искам и правя с най-голямо удоволствие водна аеробика.Ходя три пъти седмично и то най-реддовно от година и половина.Другото, което правя освен големите разходки пеш, е да правя упражнения сутрин преди работа за разгряване.Диети вече не спазвам никакви, зарязах и редовните си плодови дни.
С водната гимнастика, тялото ми се стегна, корема ми се прибра и повдигна.Сега излизам и при първа възможност ще продължа.

Здравей rum4i, благодаря за добрите думи за изданието. Ще следим развитието ти, като силно се надявам да споделиш как се храниш, защото изтръпнах, като чух “плодови дни” и асоциациите, които си направих с това. Може пък да преоткриеш смисъла на “диетите” чрез съветите, които ще получиш от комюнитито.

29.10.07
20:22

Здравейте, след доста дълго наканване  и поощрена от администратора, за което много благодаря,  се престрашавам да попълвам дневника.Мисля си, че това което ме отличава от другите, чиито дневници чета е, че те са страшно надъхани и готови да изпробват всичко.Докато аз съм изтощена от диети и от съобразяване с това какво да ям и какво не, че четейки различните  хранителни  и тренировъчни режими  започва къде ли не да ме сърби........
Заради това съм решила за себе си, че умерено спортуване и долу-горе правилно хранене ще ми помогнат да поддържам килограми.
Проблема е, че едни 5 килограма искам да сваля, като искам и да ги сваля от точно определените места, само дето незнам как.С фитнес ли да пробвам, или водната гимнастика ми е достатъчна незнам.
Храненето ми е следното.Закусвам от няколко месеца с нещо леко, или плод.Закуската ми държи ситост до обяд, докато преди, когато не закусвах, едва издържах.На обяд ям нещо вегетарианско, или салати.От сладкото, което е нещо дребничко към 16 часа трудно се въздържам, защото се разтрепервам от глад, а и то ми носи удоволствие.
Вечер се храня с нормално човешко хранене, като винаги гледам да има пресни зеленчуци.Не преяждам.На ден изпивам около два литра вода.Мисля, че проблемите които имам с теглото се дължат и на трудното ходене до тоалетната.Не помага вече почти нищо.Сега излизам.До след малко

04.11.07
12:03

Водната  аеробика не  е много подходяща  според мен !!! По добре  кардио  + силови  тренировки  яденията  трябжа да  са повече а пак  “плодовите  дни”  не са подходяща алтернатива  са спортуващ !!В плодовете има  само фруктоза ( прости ваглехидрати)  няма протеин  няма мазнини  !!!

09.01.09
13:20

http://www.vbox7.com/play:dab276b2

09.01.09
13:35

Здравей те, за много години!
Аз мисля, че водният фитнес(водната аеробика) е един много добър спорт и ефикасен,и има много полужителни страни които другите ги нямат!Също тъка според мен водата най-добре извайва тялото!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1