09.01.09
14:38
искам да махна само корема да го стегна и да махна паласките.прочетох НВД диета и мисля да си направя режим обаче чух че като сваляш е добре да приемаш протеин ?това така ли е ? и да попитам дали до юни ще мога да ги сваля с правилен режим и с 3 пъти кардио по 30 мин и 2 пъти корем в седмицата.И да не стана някои сухар а искам само да си стегна корема и изчистя паласките!
09.01.09
15:30
и все пак ще свалиш малко мм с нвд.Нещо с този въпрос за протеина направо ме ...Естествено,че трябва да приемаш протеин,То ако не приемаш протеин при нвд си е чист глад почти.За протеинова пудра ли питаш или попринцип?
Мнението беше редактирано от az100yan на 09.01.09 15:32.
@Beckhamchy Съветвам те да почетеш първо в изданието и форума да събереш информация. Понеже като чета поста ти виждам че не си много запознат с материята.
09.01.09
15:41
Не може да свалиш само от едно място - тялото сваля сланинките навсякъде, а не локално.
2 или 3 пъти корем седмично е правилен подход - ще се стегне и прибере навътре.
Под протеин не се разбира само това, което е в кутиите на прах, спокойно може да си го набавяш и само с храна, ако имаш достатъчно средства и време да си приготвяш подходящите ястия...
Дали до юни ще можеш? Ами...ако си 180кг едва ли ;) Без да си дал данни и/или снимка само ясновидец може да ти отговори. Нормално, без риск за здравето, може да сваляш по макс 1,5кг на седмица с подходящата диета и упражнения, което прави 6кг месечно или 24 до лятото (ако приемем, че то започва след 4 месеца). Сметни си колко ти е нужно да свалиш и дали времето до лятото ще ти стигне.
09.01.09
17:21
под протеин имах предвид дето е в кутиите на прах не друго !!!
09.01.09
18:00
може ли да ми препоръчате какъв протеин да си купя и да го пия и да ми помогнете малко със съставянето на режима че искам от понеделник да го почвам ще съм ви мн.благодарен
09.01.09
18:03
а ясно,извинявай че не съм те разбрал правилно.Ами то дали ще взимаш или не си е твой избор,но ако имаш финанси си вземи.Важното е да получаваш достатъчно протеин,независимо от какъв източник(месо,извара,протеин на прах,яйца..).Набавяй си и казеин от извара,като добавка или вечер яж телешко,за да избегнеш мускулния катаболизъм(разпад).Както казах ще загубиш и малко мускулна маса,но не много.Както си написал с кардио,диета и правилна тренировка ще стопиш сланиките,не се притеснявай!Има 6 месеца до юни,но ти за 1-2 месеца ще си готов,зависи какво е положението.
09.01.09
21:09
а по добре ли е да пия протеин на прах ? и ще може ли да ми помогнете с изготвянето на режима да ям ли хляб или ?
10.01.09
09:29
както ти казах,ако имаш финанси си купи протеин,но някаква качествена американска марка,а не българските боклуци.Горе долу свестен за около 60 лева може да си вземеш.Сега като гледах във форума и видях една тема за протеин -този за 6о лв ми изглежда добър silabg.com/bg/product/detail/id/1149 .Виж тази тема за нвд http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/ .Прочети я,пробвай да си направиш едно меню и го постни във форума за критики.
По-здрави
Мнението беше редактирано от az100yan на 10.01.09 09:31.
10.01.09
17:10
значи купих си следния протеин какво ще кажете
http://www.espowerfood.com/details_bg.php?product_id=27
11.01.09
11:49
казано от Beckhamchy на 10.01.09, 18:45:
защо не е ли добър ?
11.01.09
16:25
значи напраих си режим какво ще кажете за него :
З:Киви + овесени ядки + прясно мляко
З 2 :сурови орехи + кис.мляко активиа
О:пилешко шишче или пържола + 2 филиики типов хляб
Преди трен:4яйца
След трен:2 банана + Мляко
В: нз какво да сложа за вечеря
как ви са струва режима дотук и какво ще кажете за режима ? и ако може да добавите някои неща