07.01.09
07:58
Има бая скъпи залички в района... Трябва ми нещо приемливо като цена—за под 30лв/месец карта за 12 посещения... Четох темата за залите, също и линкa, със сигурност много зали са пропуснати... Търся основните неща—не толкова машини, пътечки и пр.
Благодаря!
:)
Темата беше редактирана от theykilledkenny на 07.01.09 08:04.
07.01.09
09:30
Стадион “Раковски”, залата на МВР, намира се зад пазара на Иван Вазов, 2/3лв. (до 14 и след 14ч.), месечна карта около 30лв. Доста е old school hardcore, обаче в такива зали се заяква ;-) . И аз тренирам там, особено зимата защото ми е близо.
10.01.09
11:23
Благодаря!
Питах за един приятел, който живее в района и ми се оплака, че в един фитнес му искали 140 лева за месечна карта...
Залата на МВР на стадион Раковски си е доста читава - има предостатъчно тежести, не е много голяма, не е скъпа и я поддържат в прилично състояние.
Един голям минус са малкото лостове, но всичко се компенсира с добър набор дъмбели.
Все пак да подчертая - залата е наистина е “old school hardcore”, което на много хора не им допада. За тренировки със свободни тежести е просто прекрасна.
Понякога вътре става малко пренаселено, но всичко зависи от времето, по което се тренира!
ПС: Месечната карта за 30 лева е неограничена по брой посещения, но е валидна само за тренировки преди 14:00 часа. Срещу 40 лева има карта, която има едно единствено ограничение - работното време на залата!
Поздрави!