СПЕШНО: Имам въпрос за добавки и храни свързани с качване на килограми

10.01.09
21:41

Кажете ми първо разни протукти.... и после и различни фирми ала бала

Протейни
Въглехидрати
други неща....

и разни храни който мога да си взема от билла как се вика и да има ефект.........плс че немога се гледам вече :D

10.01.09
21:55

:Д Базик ли си правиш ?

10.01.09
22:01

:lol: ...

11.01.09
01:17

благодаря и на 2мата....
ако някой иска да помогне все пак...

11.01.09
06:10

явно никои не иска да те насочи!!!
Като за начало си вземи въглехидратен протеин/гейнър/+креатин монохидрат+л-глутамин и някакви аминокиселини
протеина мойе да го приемасш 3 4 пъти /преди и след тренировка/
креатина направи зареждаща фаза -първите 4 дни приемаи на 4 пъти по 5 гр./преди и след тренировка/,сутрин и вечер
а след тожа вземай по 5 гр преди и 5 гр след тренировка
глутамина -по 5 гр преди и след тренировка
аминокиселините в зажисимост какви са преди и след тренировка /както пише на опаковката/
марки има много,зависи с какви пари разполагаш......
но това е една част само..важна е почивката,тренировката и храната...и много ,много упоритост.
надявам се да сам ти помогнала!успех

11.01.09
08:55

За пръв път ли влизаш в зала? Какви са ти целите?

11.01.09
10:27

Ами.... преди имах доста не лошо тяло за човек трениращ само у нас и по лостове..... но сега съм позаслабнал яко и ми се искаше малко да се подсиля

11.01.09
13:54

Това ми звучи като - а бе преди бях един ама сега съм друг, искам пак да стана един такъв .......
Какви са целите в смисъл искаш да качваш, сваляш или потдържаш?

11.01.09
15:28

Както казваше един пич в залата “Момчета кажете ми няква програма за гърди,плочки и мускули” :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1