11.01.09
17:46
Здравейте и за много години :) Искам да си помогна да качвам килограми с някой гейнър но нямам много опит. Може ли да ми кажете гейнър от който няма как да не кача маса :P Мерси :)
11.01.09
21:46
Ами то от почти всички гейнъри ще качиш маса...само че не чиста мускулна маса. Моето мнение е да си караш без гейнър, с храна можеш да си набавяш нужното. Ако имаш възможност да се храниш както и колкото трябва де...
Заложи на качественото хранене. По-добър вариант е да си купиш суроватъчен протеин и да набавяш необходимите въглехидрати от храна.
12.01.09
14:04
казано от Klp на 11.01.09, 17:46:
Здравейте и за много години :) Искам да си помогна да качвам килограми с някой гейнър но нямам много опит. Може ли да ми кажете гейнър от който няма как да не кача маса :P Мерси :)
Ето този
http://www.bodybuilding.com/store/abb/xxl.html
12.01.09
19:00
казано от FZKTWGS на 12.01.09, 14:04:
казано от Klp на 11.01.09, 17:46:
Ето този
http://www.bodybuilding.com/store/abb/xxl.html
Ами ако му се дават 90 лв за 10 дози...
Ако се насочиш към американски продукти, мога да препоръчам гейнер на USA Laboratories.
Количеството в голямата кофа Pro Mass 20000 е което е 4540г.
Съотношение протеини / въглехидрати е 1 към 3.
Цената е 116лв. Не е малко ама качествените гейнери са така, има и по-скъпи.
Аз също го пия и при мен има ефект!
Дневната ми доза 200-220г.
Това го разтварям в половин литър вода и го изпивам на два пъти – един час преди тренировка и веднага след тренировка.
Другият вариант ако задължително искаш да качиш повече може да пробваш “serious mass” na “оn”.
Не съм го пробвал, но видях че неговото съотношение на протеини / въглехидрати е 1 към 5! Това значи че ще качиш със сигурност, но не знам колко ще е чисто, заради многото въглехидрати.
И третия вариант е вместо гейнер да си вземеш един хубав протеин (както каза Стоянчо), щото вкрайна сметка мускулът расте от протеини. Тогава обаче ще трябва да вкарваш и една ВВД за хранене.
Успех в залата!
Само излишно харчене на пари му предложихте на човека. Защо трябва да пиеш въглехидрат, като можеш да го набавяш в предостатъчни количества от храната - ориз, картофи, боб, леща, грах, спагети, макарони, кус-кус, пълнозърнест хляб...
казано от deusex на 12.01.09, 20:18:
Ако се насочиш към американски продукти, мога да препоръчам гейнер на USA Laboratories.
Количеството в голямата кофа Pro Mass 20000 е което е 4540г.
Съотношение протеини / въглехидрати е 1 към 3.
Цената е 116лв. Не е малко ама качествените гейнери са така, има и по-скъпи.
Аз също го пия и при мен има ефект!
Дневната ми доза 200-220г.
Това го разтварям в половин литър вода и го изпивам на два пъти – един час преди тренировка и веднага след тренировка.Другият вариант ако задължително искаш да качиш повече може да пробваш “serious mass” na “оn”.
Не съм го пробвал, но видях че неговото съотношение на протеини / въглехидрати е 1 към 5! Това значи че ще качиш със сигурност, но не знам колко ще е чисто, заради многото въглехидрати.И третия вариант е вместо гейнер да си вземеш един хубав протеин (както каза Стоянчо), щото вкрайна сметка мускулът расте от протеини. Тогава обаче ще трябва да вкарваш и една ВВД за хранене.
Успех в залата!
Стига с този гейнер. Като ти погледне някой последните постове и всичките са само за USA Labs - фирмата е тотално безизвестна. Напиши че си представител на фирмата и я брандирай както правят всички останали. Би ли ми посочил саит, класация или мнение във форум или ревю на тази фирма и продуктите и? Има далеч по-добри и реномирани фирми в щатите... По чие мнение тази фирма е лидер? Къде се е доказала?
То накрая излиза че всяка фирма която се продава в БГ е лидер. Всеки пише тези са лидер... еми давайте малко директна информация - къде са лидер - кой продукт им е номер едно по продажби и пред кои други продукти е предпочитан. Амън от лидери ;) И всичките известни с качеството си...
До автора на темата: няма такъв гейнер от който 100% да качиш - щом имаш чак такива проблеми - бъркаш или с хранене или с тренировки. Гейнера е продукт който ще ти бутне едно рамо да напредваш по-бързо, но определено това не е продукт от който безусловно ще качваш, такъв продукт няма! Поразрови се тък във форума има доста теми за гейнери - вземи си някой приличен - пии по 2 дози на ден и с добро хранене би трябвало да мръднеш. Но сляпо да се разчита на добавки е доста наивно. Има една много вярна приказка - “Не ми говори че ядеш щом не растеж!”
Мнението беше редактирано от kao на 12.01.09 21:31.
Калоян Георгиев,
пиша за USA Labs, защото ги използвам. Няма как да пиша за марки които не съм ползвал.
А щом четеш постовете ми значи си запознат и с личния ми дневник, където описах опита с този продукт. Нали затова е тоя форум, да се споделят мнения.
Аз няма как да твърдя че USA Labs са най-големите лидери на пазара, говоря това което съм прочел из мрежата:
http://www.phytolek.com/news.php?newsID=19
Мнението беше редактирано от deusex на 13.01.09 10:56.
Във всичките си постове упорито ги препоръчаваш - има разлика между това да споделиш мнение за продукт и това да го рекламираш непрекъснато. Още повече ако си наистина един обикновен трениращ щеше да поразгледаш саитовете на други фирми произвеждащи гейнери и щеше да видиш че има много по-добри предложения които ти самия би могъл да пробваш и да останеш дори по доволен. И би ли споделил с кое точно те грабна тази фирма?
Това което ми даваш като линк е сайта на фирмата представител - повече от ясно е че там са написали всякакви суперлативи за марката. Въпроса ми е можеш ли да ми дадеш линк където независим източник коментира и споделя колко са добри нещата? Нещо от типа на ревю или просто мнение за марката. Такива липсват защото тя не е популярна. Пак казвам така като чета фирмени саитове и разни представяния на фирми оставам с впечатление че всички марки при добавките са както мерцедеса при колите... е да ама не.
13.01.09
12:33
И къде се продават в BG тези USA Labs ?
Калоян Георгиев,
Според мен има разлика между реклама и препоръчване... и за мен тя е това:
Реклама е да кажеш че нещо е “най-доброто”.
Препоръчване е да кажеш от кое си доволен.
Хората питат за гейнър и аз им казвам моя опит, не е нужно да ме слушат.
Има и други начини за качване не е само гейнера - има протеини, метан, ВВД и т.н.
А марката че не е популярна, не съм виновен аз за това.
Не ме е грабнала с някаква извънземно добра оферта, просто я опитах и останах доволен - това е цялата “реклама” дето правя.
Но не е важна марката а резултата.
FZKTWGS, доколкото знам я няма по магазните, а само в някои аптеки. Аз ходих директно в офиса им.
Мнението беше редактирано от deusex на 13.01.09 16:26.
Другите неща които съм ползвал са:
Creatine - 100% creatine monohydrate на Biotech
Protein Gold Standart на Optimum Nutrition
Gainer MUS L-Blast 2000 на MLO
От креатина не успях да усетя разлика...
Протеина и гейнера ги пих заедно и свършиха работа - качих 3 кила за месец и половина. Това беше миналата година.
Отделно 1 месец пих само Gold Standart на ON и тогава не качих, но много добре го усещах.
Сега сигурно пак някой ще каже че правя реклама, но гейнера на USA по-добре ми влезна дори само защото има повече протеини в него като съотношение (USA е 1/3, а този на MLO беше 1/5) и затова не се налага да комбинирам, просто наблягам на храната.
Мнението беше редактирано от deusex на 14.01.09 17:22.
14.01.09
20:12
Съвет ти давам да не взимаш гейнър.ТОва което @Стоянчо каза е много вярно.По добре си вземи въглехидрати за тези пари,които си отделил за гейнъра.А ако все пак не искаш да се вслушаш в моя съвет , ти препоръчвам гейнъра на ASN. ;}
Ми на USA си бях взел един “хрущал от акула”, той ми е за кокалите че са много раздранкани. Друго не съм опитвал.
Мисля да вкарам един суроватъчен протеин следващия месец. Аз като им гледах каталога повечето им продукти са лечебно профилактични, примерно “котешки нокът”, антиоксиданти, и нещо за повишаване на тестостерона като трибестан ама не точно ;)