въпрос за комбинация - цел.. покачване на мускулна маса

11.01.09
21:44

здравейте ,
реших се да си взема няколко добавки  като ги комбинирам . имам въпрос кое е по подходящо

1) ASN American whey + ASN American stamina +BCCA на прах
2) ASN American whey +BSN NO Xplode +BCCA на прах

доколкото разбрах това са продуктите които са с много добро съотношение цена/качество

23 години , 178см , 80кг , стаж 2-3 месеца ,мисля че имам добър хранителен режим  . ще съм благодарен ако ме насочите.

Темата беше редактирана от CheFolino на 11.01.09 22:30.

11.01.09
21:59

Лично според мен с този стаж още ти е рано за азотен буустър. Има още доста добавки, които имат какво да ти дадат преди да се обърнеш към буустърите... По-добре стамината за мен...

11.01.09
22:09

казано от Martin Tomov на 11.01.09, 21:59:

Лично според мен с този стаж още ти е рано за азотен буустър. Има още доста добавки, които имат какво да ти дадат преди да се обърнеш към буустърите... По-добре стамината за мен...

x2
В случая и аз съм за стамината,мисля че ти е рано още за азотен бустер,а аз съм ползвал стамината и останах доста доволен от продукта ;)

11.01.09
22:37

чесно казано и на мен първата комбинация ми харесва повече , на този етап .

ако се спра на нея мислите ли , че ще получавам от стамината достатъчна доза кретин и глутамин само от нея , без да ми се  налага да взимам допълнително ... доколкото виждам стамината е точно това , смес от креатин,глутамин,таурин и др. ...

11.01.09
23:15

казано от CheFolino на 11.01.09, 22:37:

чесно казано и на мен първата комбинация ми харесва повече , на този етап .

ако се спра на нея мислите ли , че ще получавам от стамината достатъчна доза кретин и глутамин само от нея , без да ми се  налага да взимам допълнително ... доколкото виждам стамината е точно това , смес от креатин,глутамин,таурин и др. ...

да,грамажа в доза от креатин и глутамин ще ти е достатъчен,няма смисъл да си взимаш допълнително ;)

12.01.09
11:24

Според мен 2-рата,само4е има6 прекалено малко стаж !

12.01.09
13:54

Моето мнение е, че на този етап НЕ се нуждаеш от добавки. Нуждите ти ще се покрият изцяло от хранителния режим. Иначе конкретно по-силната комбинация е втората.

ВИ

12.01.09
17:01

До голяма степен е прав Стоянчо. Все още си във фаза на изграждане на нервно мускулна връзка и напредъка идва бързо и сравнително лесно.
Единственото което няма да дойде излишно е протеина,с който може да си допълниш храненето. Ергогенни добавки след 6-8 месеца стаж.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1