нежелани реакции

12.01.09
16:48

случвало ли ви се е да сте пили дадена добавка и после да ви е прилошавало,да ви се е гадело и дали има някакви нежелани реакции при приемането на дадена добавка с някоя храна (суроватъчен протеин с риба например).Защото на мен ми се случи да ям протеинова вафла и по късно изядох една салата от маруля тва беше привечер и към 2 часа повърнах всичко.Ако на някои му се е случило да сподели или да изрази мнение просто.

ВИ

12.01.09
17:14

казано от alenhristov на 12.01.09, 16:48:

случвало ли ви се е да сте пили дадена добавка и после да ви е прилошавало,да ви се е гадело и дали има някакви нежелани реакции при приемането на дадена добавка с някоя храна (суроватъчен протеин с риба например).Защото на мен ми се случи да ям протеинова вафла и по късно изядох една салата от маруля тва беше привечер и към 2 часа повърнах всичко.Ако на някои му се е случило да сподели или да изрази мнение просто.

Нека понзая каква е била вафлата- започва с буквата Н
Мен ми се случи същото нещо с тази вафла,но с нещо друго я бях ял. Според мен има твърде много малтитол.

12.01.09
17:18

на нутрим беше ама не помня каква беше точно ;)

ВИ

12.01.09
17:24

Тъмносиня с вкус на марципан.

ИВ

12.01.09
19:53

казано от Валентин Иванов на 12.01.09, 17:24:

Тъмносиня с вкус на марципан.

Невероятен си, как ги познаваш!! :)

Същата.

Аз предпочитам Mammoth.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1