11.01.09
17:30
И кой от всичките, защото те са доста. Нека изключим гейнърите от списъка, моля :).
11.01.09
19:01
Е няма да ги изключваме. В момента пия Джуниър - 53% суроватка, 30% въглехидрати. Интересно, според мен това е същия протеин, който слагат във вафлите. Поради една или друга причина вафлите са най-харесвания продукт на Нутрим - около 25% ги харесват, в сравнение с 5% за който и да е друг техен продукт.
Ясно е че не съм начиаещ и знам какво лайно е, но все пак някой какво ще каже за Джуниър-а? Поне в сравнение с останалите им прахоляци, аз не мисля че им отстъпва. И на най-ниско ниво да е не е по-зле от другите.
11.01.09
19:32
казано от Георги Николаев на 11.01.09, 19:01:
Е няма да ги изключваме. В момента пия Джуниър - 53% суроватка, 30% въглехидрати. Интересно, според мен това е същия протеин, който слагат във вафлите. Поради една или друга причина вафлите са най-харесвания продукт на Нутрим - около 25% ги харесват, в сравнение с 5% за който и да е друг техен продукт.
Ясно е че не съм начиаещ и знам какво лайно е, но все пак някой какво ще каже за Джуниър-а? Поне в сравнение с останалите им прахоляци, аз не мисля че им отстъпва. И на най-ниско ниво да е не е по-зле от другите.
Радвам се, че ми отговаряш на въпроса. Как го усещаш? Имаш някакъв определен резултат от него ? Как е вкуса му, усещаш ли прекалена сладост? Газове, проблеми със стомаха, подут ли си, каква дозировка пиеш от него?
Може да се каже, че съм намислил нещо, ecstasy :). Ако идеята ми се реализира всички ще видят резултатите, обещавам!! :)
Искам да подчертая също, че това не е реклама или нещо от този род.
11.01.09
20:30
казано от Иван В. Станков на 11.01.09, 19:32:
казано от Георги Николаев на 11.01.09, 19:01:
Ясно е че не съм начиаещ и знам какво лайно е, но все пак някой какво ще каже за Джуниър-а? Поне в сравнение с останалите им прахоляци, аз не мисля че им отстъпва. И на най-ниско ниво да е не е по-зле от другите.Радвам се, че ми отговаряш на въпроса. Как го усещаш? Имаш някакъв определен резултат от него ? Как е вкуса му, усещаш ли прекалена сладост? Газове, проблеми със стомаха, подут ли си, каква дозировка пиеш от него?
Може да се каже, че съм намислил нещо, ecstasy :). Ако идеята ми се реализира всички ще видят резултатите, обещавам!! :)
Искам да подчертая също, че това не е реклама или нещо от този род.
Усещам го нормално. В смъсъл аз вече не качвам сега, ползвам го като за сутрин, преди и след тринировка с идеята че и нищо да е, пак да си знам че пия протеин - нищо не губя, защото в монента нито качвам, нито чистя. Е, тая надежда, че все пак не е нищо и може да кача някой грам мускул, да речем. Засега не мога да кажа положителен или отрицателен резултат, но и други пъти съм го пил без да ме е преебавал, поне. 120-150 грама си ги пия - една кутия отива за 3 дена. Вкуса му се трае. Разтворимостта - този път дори бих казал че е средна - като на по-лошите западни. Други пъти е била по-зле. Не усещам прекалена сладост, усеща се, но по моите стандарти не е прекалена. За щастие или за съжеление, моя стомах е стоманен - сигурно и натрошени стъкла ще смеля - нямам газове, нямам подуване, нямам болки. Може би ляко ме наболява ако в рамките на 2 часа изпия 150 грама, правил съм го, но това наистина е предозиране.
Това е.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 11.01.09 20:41.
11.01.09
22:25
Аз пия Pure Whey Pro на Нутрим. Пия го по 2 дози в ден с тренировка и 1 в ден без... Като цяло съм доволен, може би и защото не са ми кой знае колко високи очакванията от него де... Но определено не е боклук, каквито за най-честите мнения. Може пък да съм случил на качествена бройка ;)
12.01.09
08:39
Сравни го с цената на Джуниър и ще разбереш за кой казват че е боклук...
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 12.01.09 09:32.
казано от Иван В. Станков на 11.01.09, 17:30:
И кой от всичките, защото те са доста. Нека изключим гейнърите от списъка, моля :).
Ти сериозно ли...? Създал си ми впечатление на човек, който не би употребил Нутрим.
12.01.09
14:16
казано от Стоянчо на 12.01.09, 13:51:
казано от Иван В. Станков на 11.01.09, 17:30:
Ти сериозно ли...? Създал си ми впечатление на човек, който не би употребил Нутрим.
Не, всъщност не мисля да пробвам, идеята ми е коренно различна и ти като бъдещ човек на закона би трябвало да си усетил помислите ми.
Ооо, потривам ръчички. Разбрах ;) Ето и моето мнение в добавка - аз съм пил преди доста време с цел да проверя мит ли са пърдежите, предизвиквани от ПроГолд90…е НЕ са мит, реалност са :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.01.09 14:28.
12.01.09
14:37
казано от Стоянчо на 12.01.09, 14:21:
Ооо, потривам ръчички. Разбрах ;) Ето и моето мнение в добавка - аз съм пил преди доста време с цел да проверя мит ли са пърдежите, предизвиквани от ПроГолд90…е НЕ са мит, реалност са :)
Аз също съм пробвал този проголд, когато започнах да тренирам. Общо взето моите заключения са, че всички начинаещи в този спорт преминават първо през българските фирми, докато не открият къде всъщност е коректността към клиентите. :)
Нямах подобни пърдежи (искрено се разсмях на това!), но вкуса биеше много на сладко по спомени. (
Междудругото Про-Голд 90 вече не е 90 по състав, а 80, kо странно защо не са го направили Pro Gold 80 :D.
Освен това са намалили и прот. съдържание на още няколко свои продукти.
Дали от малко не е станало още по-малко, ще разберем скоро :).
13.01.09
09:00
Аз се надявам да са се променили малко нещата след данднията която вдигнахме около Голда, но не защото ще почна да употребявам нещо такова, а заради потребителите които пият техни продукти /въпреки че за някой лев отгоре човек може да си вземе нещо доказало се/.