13.01.09
18:09
Колебая се между 2 варианта: първият е NO Xplode + Cellmass (големи опаковки). Вторият е SuperPump 250 + Size On. По начина, по който мисля да ги приемам(от който и да е от буустърите само по 1 доза) на БСН ще ми стигнат Нокса за 60 дни и Селмаса за 30 дни. На Гаспари - Пъмп-а за 40 дни, Size On - за 30 дни. С оглед на времето, което ще ги приемам и ефекта, който биха имали, кое бихте ми препоръчали. Главно ме притеснява за на Гаспари това, че мога да си позволя само по 1 опаковка от двете, и не знам дали ще е достатъчно.
П.С. Отделно ще пия и други добавки, въпросът ми е коя от тези комбинации да избера...
13.01.09
18:41
погледни цените на гаспари в раздела за вносители- днес ги смъкнаха с още 5 лв!! няма такива цени в цял свят!
13.01.09
18:43
Точно това ме накара да се зачудя дали да не си взема Гаспари... Иначе Пъмп-а, за който става въпрос там е 800-грамовата разфасовка, нали. Защото не видях да пише... Ти беше казал че пиеш тези продукти нали. Но доколкото помня по 2 опаковки от всяко. Мислиш ли, че ще има ефект от по 1?
13.01.09
20:32
Пълният ефект се вижда след около 2 месеца.Говоря ти за всички продукти от този тип независимо от марката,а и бих ти препоръчал да опиташ различни марки ,за да установиш кое е най-удачно за теб ;) , всичко е индивидуално.
Мнението беше редактирано от immortal88 на 13.01.09 20:33.
Според мен ще има ефект от 1 кутия, а също можеш да направиш следната комбинация Size On+White Flood вършело чудеса!
А иначе актуални цени на Gaspari дали от къде може да се видят......важат ли още промоциите и има ли в наличност
13.01.09
20:52
казано от pockobg на 13.01.09, 20:40:
Според мен ще има ефект от 1 кутия, а също можеш да направиш следната комбинация Size On+White Flood вършело чудеса!
А иначе актуални цени на Gaspari дали от къде може да се видят......важат ли още промоциите и има ли в наличност
Останаха 2 дена брат,виж на вносителите актуалните им цени.няма такава далавера просто.аз резултати виждам още от 1вата седмица , не от 2 кутий.В момента съм на 2рата кутия Size on,тъкмо я почнах.От първата ръката я вдигнах със 1 см за месец.Доволен съм! .... Както също и съм се зарекъл,ако ръката ми не стане 45 см за 50 дена и не кача 5 кг - за тези 700 лв които дадох за добавки ...повече НИКОГА ама НИКОГА няма да си купя добавки,само витамини хаха :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 13.01.09 20:58.
Аз за промоцията я знам, но сега имам какво да довърша докато се заема с Гаспари :)
А за резултатите - не съм се и съмнявал от ефект поради простата причина, че даже и само от напомпването от продуктите ще се понадуеш......Важното е какво ще остане след това според мен
Успех!!!