Биоанабол по 10мг на ден ?

Темата е заключена.

18.01.05
17:37

Темата е модерирана от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=32399#32399
Здравйте иска да попитам ако взимам биоанабол по 10мг на ден т.е 1 хапче на ядене и 1 след тренировка какво действие и какви отрицателни  ефекти. Понеже много се притеснявам преди 1 година бях в болинца зареди сарцебиен което беше от 300 удара в минута в продължение на 4,5 часа та се опасявам да не стане нещо и тоз път да е фатално !

Също така не искам да кача повече от 3,4 килограма за 1 месец може и по - малко ! Моля по темата да пишат само хора който са го използвал или найстена знаят за какво става дума !и още нещо да добавя дайте 1 вариант за прием !

10х на всички предварително !

18.01.05
17:46

Ами щом си имал проблеми със сърцето , бих те посъветвал да стоиш далеч от стероидите и най-вече от бионабола . Както е известно той причинява доста голяма задръжка на вода и соли , което води до високо кръвно и т.н. , а в твоя случая това е доста опасно.

18.01.05
17:55

също така нека да отблежа че тренирам и когат ми се случи беше 35 градуса на вън а аз с 4 блузи.  И също така че неща да кача за 1 месец 8 килограма а само 2,3 до 4 най най - много !

18.01.05
18:35

също така може да предложите нещо друго стига да се намира лесно и да го има на всяка аптека ! Само кажете какви странични ефекти има и как се взема !

18.01.05
18:44

Няма смисал да си правиш такав цикак...2-3 кг може да си ги качиш и чисто,или сас протеин ... не си ли се замислял ?

18.01.05
18:46

ами замислил съм се но просто при мен 2 - 3 килограма чисто не се качват за 1 месец а за доста повече нищо че се пръскам от ядене !

18.01.05
19:48

аэ мисля че эа 2-3кг ваобште не си эаслужава .
эа кво са ти толкоэ ?
кафто си с 2 кила такав и беэ тях

18.01.05
19:54

аве лице не си заслужава за 2-3 кила да пиеш бионабол ама не се притесняваи от 10 млг няма да имаш мноо вреда а за качването на мазни килца не яш кото ти падне а само чисти храни

DJ

19.01.05
12:20

arrnold
земи прочети малко и недеи заблождаваи хората които незная ништо
така штеим навредиш с твоите “глупави” савети

19.01.05
13:33

аве луд кви глупави савети чети ти не виждаш ли че бионабола до 20 мили не е мноо вреден

19.01.05
13:35

значи днес ходих да си закупя взех го за 5 кинта 40 таблетки питах я по 10 милиграма на ден каква е вредата тя ми  каза ами към черния дроб аз и викам ами добре а към сърцето нали и тя вика няма начин да не трови но товаса малки количества и каза ако искам да не си навредя да ги не съм постоянен и да не ги овеличавам !

19.01.05
13:37

споко ве лице с 10 мили няма да вредиш на черния дроб

Аве лице...
Спри се.
Един бан малко ли ти беше?
Човекът, написал темата, не знам какъв е. Да кажем ,че е културист с тежка конкуренция. Даже и такъв да е, на път е да направи едва ли не фатална грешка.
FoS7eR, приятелю, верният въпрос е кое от двата килограма за един месец от една страна и животът ти от друга е по - важното. Според мен не се занимавай с глупости, спри химията и внимавай с тренировките. След като се зобиш само с бианабол, предполагам ,че си млад и нямаш много опит в културизма, пази си здравето. Всички стероиди влияят и на сърцето. 300 удара в минута е нещо, което много сърца не биха издържали, още по - малко пет или шест часа.
Втори път не разчитай, че ще издържи. А втория път с химия може и да е още по - зле.
Задръж, остави нещата дотук. Лошото е че качваш трудно, най - вероятно защото си привикнал организма си да качва с химия.....
А торба акъллиите да си пазят акъл за себе си.

19.01.05
14:31

аве тези 10 милиграма имам предвид че няма да вредят на черния дроб мнооо а за сарце нз

Ok тогава.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1