14.01.09
12:30
здравейте.искам да попитам мога ли да взимам nitrix i naNOx9 заедно и дали naNOx9 е еквивалент на noxpode.какъв ще е ефекта ако взимам двата продукта?благодаря предварително.
14.01.09
12:35
Не! NANO X 9 не е еквивелант на No-Xplode. NanoX9 e само аргининов продукт - 4 форми. В него няма енергетици, които да ти дадат моментален бууст и прилив на енергия. Няма никакъв смисъл да го комбинираш с Nitrix - или единия, или другия. Евентуално има смисъл да се комбинира NanoX9 с No-Xplode или с подобния продукт на Muscletech Nano Vapor
ясно.благодаря много.а ще ми обясниш ли какво е действието на nitrix и какво на naNOx9 че ги имам и двата продукта а трябва да избера кой от тях да ползвам.
14.01.09
12:50
Много ми е интересно, как си си купил продуктите, а същевременно не знаеш как действат???
просто се намирам в американска воена база в авганистан а тук има доста голям избор на продукти за който може да си сигорен че са чисти.а и цената им е 2 пъти по ниска от тази в БГ а скоро се прибирам по добре да се заредя от тук от колкото да купя някой боклук в БГ
14.01.09
13:51
И както винеги американците са си заредили най-рекламираните марки - BSN и MUscletech. Надали нещо друго можеше да се очаква