14.01.09
20:19
Искам да попитам за тези 2 продукта Kre-Alkalyn+Glutamine малко повече информация за това как да се приемат в какви количества и трябва ли да се прави зареждане и ако някой ги е пробвал какви са му впечатленията.Нужен ли е таурин и от къде може да се потърси.Kre-Alkalyn е на (Ultimate Nutrition) а Glutamine SR е на (MHP).
Темата беше редактирана от dimi84 на 14.01.09 20:49.
Kre-alkalyna - 3000mg дневно,може на 2 пъти.Глутамина 0,3/0,4/0,5 гр. на кг телесно тегло.И за двата продукта има подробни и ясни статии в сайта.
значи за Kre-Alkalyn пише:Начин на употреба: 1-2 капсули сутрин и 1-2 капсули преди тренировка не ми е ясно сутрин на гледно или не,а за Glutamine SR:Начин на приемане: 10 грама без значение от времето на приемане(Дозировка: 5 гр);как ще е по добре 2 пъти по 5гр или 10гр на един път.
14.01.09
21:20
За глутамина - 5 грама след тренировка и 5 преди лягане
14.01.09
21:22
Кре-Алкалина 2 капсули сутрин на гладно и 2 капсули преди тренировка, Глутамина по 5гр. след трен, преди лягане и евентуално ако не го пестиш и сутрин.
Мнението беше редактирано от SelBy на 14.01.09 21:23.
попитах защото в 2 различни сайта пише различно,благодарявсе пак а за таурин нещо да кажете при тази комбинация и нещо друго бях чел че е добре да се слага в устата и да се гълта а също така и с мед
Мнението беше редактирано от dimi84 на 14.01.09 21:44.
15.01.09
06:14
По принцип всички микронизирани добавки е хубаво да се пият по този начин - слагаш в устата и пиеш вода или сок. Пък и така си сигурен, че никаква част от дозата няма да остане по чашата или шейкъра ;)
Според мен
креатина - преди и след трен
глутамина - сутрин, преди и след трен
таурина - сутрин и след трен (а може и + преди трен)
ок но аз имам само креатина и глутамина за това попитах от къде може да си взема и таурин и докалкото разбирам не е нужно да има зареждащ период както при монохидрата.А до колкото разбрах това е в тренировачните дни,а не ми е ясно в почивните дни(става въпрос за креатина) и по точно на гледно ли да се пие или няма заначение.