Препоръчайте ми добавка за мускулна маса

13.01.09
18:55

Здравейте, тренирам вече от близо 9 месеца на 16 години съм и искам да взема някаква добавка за покчване на мускулна маса моля предложете ми нещо и ми разяснете малко повече нещата за ефектите и страничните и ефекти. Мислих за креатин защото ме привлече “ускорява възтановяването, увеличава силата и издръжливоста и подпомага качването на мускулна маса” Мисля да взема само 1 път и като свърши да почвам релеф (2рия срок като стане по-хубаво времето) просветете ме по този въпрос моля :) Освен това тренирам у нас имам: 3 дъмбела, лост за щанга 120см, достатъчно тежести и abswing 2 на които като легна и си сложа краката на земята служи като лежанка :)

13.01.09
19:53

Вземи си гейнър качваш маса с него въстановяване след трен има неща в иго които са ти необходими протеии витамини има и такива гейнъри с креатин аминокиселини глутамин в самия геинър и са доста добри ;-)

13.01.09
20:23

Ами значи както Борко ти каза, гейнер ще свърши работа, въпреки че аз лично бих предпочел качествен протеин пред гейнер... това е въпрос на личен избор. Въпроса е там, че освен протеина ще трябва и др работи да си купиш - ще ти излезе по-скъпо. Иначе аз пих гейнер Olimp GainBolic 6000 и останах доволен 4 кг качих (нз дали е само от него *едва ли*)

14.01.09
12:51

Купи си един качествен протеин и едни хубави витамини.

14.01.09
13:12

казано от BlackStyle на 13.01.09, 18:55:

Здравейте, тренирам вече от близо 9 месеца на 16 години съм и искам да взема някаква добавка за покчване на мускулна маса моля предложете ми нещо и ми разяснете малко повече нещата за ефектите и страничните и ефекти. Мислих за креатин защото ме привлече “ускорява възтановяването, увеличава силата и издръжливоста и подпомага качването на мускулна маса” Мисля да взема само 1 път и като свърши да почвам релеф (2рия срок като стане по-хубаво времето) просветете ме по този въпрос моля :) Освен това тренирам у нас имам: 3 дъмбела, лост за щанга 120см, достатъчно тежести и abswing 2 на които като легна и си сложа краката на земята служи като лежанка :)

почни да ходиш на фитнес, и си вземи суроватъчен протеин и витамини(animal pak)

14.01.09
21:54

казано от Стоянчо на 14.01.09, 12:51:

Купи си един качествен протеин и едни хубави витамини.

Поразрових се и разбрах, че ще е добре да взема витамините и като ги свърша да почвам да чистя :) Какво ще кажете? Сега май ще ми трябва Fat Burner за след витамините :oops:

14.01.09
21:57

Е, витамините няма да ти навредят, ако ги взимаш постоянно, т.е. не е нужно да ги спираш като чистиш ;). Напротив, точно тогава организма има засилени нужди и от витамини и от минерали! Относно бърнара - има доста сполучливи комбинации за топене.

15.01.09
21:07

ОК значи няма да ги спирам а какв итолкова сполучливи комбинации за сваляне на мазнини а не и на мускулна маса има? :)

16.01.09
19:32

Значи темата се промени на: Моля препоръчайте ми качествен Fat Burner, които сте пробвали и работи :) Може би този: syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27

Мнението беше редактирано от BlackStyle на 16.01.09 19:35.

16.01.09
19:44

казано от BlackStyle на 16.01.09, 19:32:

Значи темата се промени на: Моля препоръчайте ми качествен Fat Burner, които сте пробвали и работи :) Може би този: syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27

Good choice !

16.01.09
20:22

казано от tonu на 16.01.09, 19:44:

Good choice !

Добро наистина

17.01.09
09:35

В комбинация със Spyce

17.01.09
12:23

Ако се храниш много и не може да спреш-Тогава е удачен Спайса, но по принцип можеш да го комбинираш със nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=121&Itemid=44 .

17.01.09
19:59

ОК разбрах :)
Понеже попаднах на нещо интересно в същия сайт а не ми се отваря нова тема за него ако някои знае моля да разясни малко какво по-точно представлява Powerball?
syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=10&Itemid=40

17.01.09
22:31

казано от BlackStyle на 17.01.09, 19:59:

ОК разбрах :)
Понеже попаднах на нещо интересно в същия сайт а не ми се отваря нова тема за него ако някои знае моля да разясни малко какво по-точно представлява Powerball?
syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=10&Itemid=40

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35000/

17.01.09
22:50

Благодаря много не бях видял темата :) след като я прочетох утре най-вероятно ще ходя за Powerball (ако има отворени магазини де) В момента тежа 66 килограма и съм висок 182 см и мисля да се орелефя и тогава пак да трупам маса как е според вас? :D

Мнението беше редактирано от BlackStyle на 18.01.09 19:24.

19.01.09
19:25

Темата изглежда сякаш и аз незнам какво точно искам :D но все пак ако може някои да каже какво му е мнението за този продукт за покчване на мускулна маса:
silabg.com/bg/product/detail/cid/14/id/20/Качване%20на%20Тегло/CHAMPION%20NUTRITION-HEAVYWEIGHT%20GAINER%20900

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1