въпрос за НО ЕКСПЛОУД И СИНТА?

15.01.09
10:27

Решил съм да си взема НО ЕКСПЛОУД доста сам доволен като го вземах преди но сега мисля да прибавя към него и СИНТА пак на същата фирма мислите ли че ще подобри ефекта и как да ги комбинирам кое кога да вземам и доло горе за колко ще ми стигне по една опаковка от 2-те?

15.01.09
11:15

В първи клас те учат да броиш.кръгом и обратно натам!!

15.01.09
14:35

кое е неясно в въпроса ми само че така реагира?

15.01.09
14:55

Е, нали казваш, че си ползвал експлоуд-а, пий го както преди. Синтата е протеинова матрица - следобед, преди сън.

15.01.09
14:58

Ами зависи си от това как ги пиеш. За NO Xplode специално голямата опаковка от 1230 грама има 60 дози, като се пият по 1-3 дози дневно. Т.е. ако пиеш по 1 доза на ден, както тренировъчен, така и нетренировъчен, ти стига за 2 месеца. По-добре да започнеш за 2 седмици с по 1 доза и после да минеш на 2 дози в тренировъчен ден. Така ти стига за почти 40 дена. За синтата имаш 30 дози в 1320 грамовата опаковка. Така, че ти си правиш сметката за колко време ще ти стигне, но максимум за месец.

P.S. Antikiller, писал съм ти на ЛС по този повод...

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 15.01.09 16:03.

15.01.09
17:19

No-enplode се приема 1-3 дози 15-30мин преди тренировка или след ставане в нетренировачни дни.За него е важно да е на празен стомах т.е. 2-3часа(наи-добре) след ядене или 60мин след протеинов шейк.Синтата е идиална по всиако време но аз ти препоръчвам 60мин преди No-enplode или 90 преди тренировка.Така се получава наистина силен ефект.Успех

15.01.09
19:01

а някой да препоръча и друга комбинация която мога да направя да бъдат продукти до към 200лв :)искам да постигна качване на силата основно и мускулна маса :)

15.01.09
19:36

Ами добри комбинации според мен (най-малкото и аз самия се колебаех между двете) са NO Xplode + Cellmass na BSN, както и SuperPump250+SizeOn на Gaspari Nutirition. Проблема е, че са малко скъпички - зависи от разфасовките де, но излизат около 270 лв за месец - месец и половина. Казваш, че си ползвал NO Xplode и преди. Остана ли доволен от него?

15.01.09
19:46

ами от експлоуда доста доволен останах имах доста енергия при тренировка и ми се увеличаваше и желанието за тренировка и напомпване докрай :)тай че мисля да потретя и ще го комбинирам с синта

15.01.09
19:51

От БГ ли мислиш да ги взимаш? И експлоуда преди по колко дози на ден си го пил?

15.01.09
20:03

ами да сигурно то Бг ще го измисля ся да падне тука един лев и ги ръчам отнякъде!а експлоуда го вземах първо по една ама след 2-рата седмица почнах по 2 и малко отгоре че да има по яко напомване

15.01.09
20:32

Така е по-добре и според мен. Значи обаче отиваш на голяма разфасовка от експлоуда, а? Имам нещо предвид, писал сам ти на ЛС...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1