18.01.05
18:59
178 см 58 кила
много ви се моля някой който разбира да ми даде няква диета да кача кила възможно най-бързо .... в момента ям малко повече от преди и пия протеини на Nutrim 90%
та молиа ви ... тренирам понеделник сряда и петък ....
ако някой има желание да ми напише диета за качване на маса и програма за трениране ... благодаря ви предварително
Диети
Тренировки
Поздрави!
хахаха не ми беше трудно да си избера програма
http://www.bb-team.org/training/000156.php
само дет с тея режими за хранене не мога да се справа тоест нещо не разбирам .. а съм яко малко кила
Амиии, прочети раздела за хранене няколко пъти. И утре пак. И вдругиден. След това една седмица не го чети. И после пак така. До един месец, ще си си изяснил нещата (сериозно).
А дотогава, яж много, каквото и да означава това за теб. Наблегни на богатите на белтъчини храни - яйца (до 2-3 на ден), мляко, месо, сирене, кашкавал, ядки. Идеята е да приемаш повече, отколкото изразходваш. Храни се 6 пъти дневно (колкото можеш по-обилно, с изключение на последното хранене, което трябва да е преди лягане и може да се състои от кофичка кисело мляко и някакъв хляб).
Чети много и ще се ориентираш. (след първоначалното объркване :D )
Успех.
еми добре а вечер може ли да поглъщам огромни количества храна защото маика ми си идва ... :) и тя готви
И правилно ли е това 4е пия от 1 до 3 литра кола на ден :(
и немога да я спра :(
Ми хапвай здраво, щом имаш да качваш много. По принцип не е много правилно точно вечерта да се натъпчеш, но в твоя случай, защо не. И това с колата не е много добре, ама така поемаш доста калории, та за момента пии си кола, обаче във всеки случай не е лошо да я поограничаваш. После ако се наложи да сваляш, ще ти бъде голям проблем.