Препоръчайте ми нещо актуално...

15.01.09
13:17

Привет!
От доста време не съм писал във форума.:)
Такаа...От доста време съм занемарил фитнеса.Студент съм 1-ва година в ТУ-София и не ми остава почти никакво време за фитнес.Знаете как е. :) Понатрупал съм мазнина, празници, това онова...и съм решил да редуцирам теглото си малко.За човек, който е спортувал редовно, тежи си ми тлъстинката и не се чувствам много в тонус :).Понеже нямам възможност да тенирам редовно, смятам да наблегна на равно балансиран режим + някаква добавка. Препоръчайте ми нещо актуално за подпомагане изгарянето на мазнини-около 50лв.Знам си го класическият метод с  Л-карнитин, но все пак реших да се домогна до мнението на хора, които са по-запознати и информирани с предлаганото на пазара в момента :).Смятам да се подложа на тази “терапия” за около месец-месец и нещо.Давайте идеи...

Темата беше редактирана от BobaN на 15.01.09 13:20.

ИВ

15.01.09
14:59

Mega Pro Fatburner :).

15.01.09
20:29

Вземи си така наречения fatburner малка разфасовка и един термогенен бърнер за да пиеш едното през деня ,другото вечерта,комбинацията от двете ще затвори цикъла и приема на повечко вода допълнително ще ускори нещата,естесвено и само с лекичко и повечко повторения в залата и 4 тренировки седмично поне за да има ефект и резултати.Бих ти препоръчал определени марки но тъй като имам магазин за хранителни добавки за да не ми се сърди някой внисител че не съм го споменал,може на лично съобщение да те консултирам и препоръчам.

16.01.09
07:48

Аз мисля да пробвам REDuction това лято, смятам че е добър избор

17.01.09
12:25

Не се извинявай, а го напиши отново ,но на кирилица !
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 17.01.09 18:14.

ИВ

17.01.09
13:08

На кирилица се пише в този форум, колеги!! :)

17.07.09
15:58

Здравейте отново. Пак съм се навил да взимам нещо за топене на мас. В момента бачкам тежка работа(в строителството), по цял ден съм вир водичка.Та си рекох си рекох да заделя 50тина лв. за нещо, да се възползвам от бачкането и да стопя някое друго кило. Някой ако е тествал нещо ново, да казва. ;) Нещо за около месец, да се постегна за морето.

П.П. Някой знае ли откъде в София мога да взема този продукт?

Mega cut fat burner
Цена : 36.00 лв. (18.46 EUR)

Мнението беше редактирано от BobaN на 17.07.09 16:41.

17.07.09
19:30

казано от BobaN на 17.07.09, 15:58:

Здравейте отново. Пак съм се навил да взимам нещо за топене на мас. В момента бачкам тежка работа(в строителството), по цял ден съм вир водичка.Та си рекох си рекох да заделя 50тина лв. за нещо, да се възползвам от бачкането и да стопя някое друго кило. Някой ако е тествал нещо ново, да казва. ;) Нещо за около месец, да се постегна за морето.

П.П. Някой знае ли откъде в София мога да взема този продукт?

Mega cut fat burner
Цена : 36.00 лв. (18.46 EUR)

Ако мислиш да сваляш само от работата и бърнара няма да стане отсега ти казвам.Иначе sx(slim xtreme),ако ти понесе.Тея mega cut шитове от по 20-30 лв само пари на вятъра са.

19.07.09
20:03

казано от biker_boy на 17.07.09, 19:30:

Ако мислиш да сваляш само от работата и бърнара няма да стане отсега ти казвам.Иначе sx(slim xtreme),ако ти понесе.Тея mega cut шитове от по 20-30 лв само пари на вятъра са.

Вкарал съм и хранителен режим. Иначе относно slim xtreme в какъв смисъл ако ми понесе? Гледам, че 80 кинта е 45 капсули, което според дозировката

ДОЗИРОВКА :
През първите 3 дни взимайте по 1 капсула сутрин на гладно. От ден 4 преминете на 2. Ако ги усещате прекалено силно, взимайте по 1 сутри и 1 следобед. С течение на времето може да увеличите приемът до 2 сутри и 1 следобед.

ще стигне за по-малко от месец. 80 кинта мога да прежаля, но дали ще има така прехваления резултат? Някои ползвал ли го е?Впечатления?
П.П. Продава ли се някъде в София, че аз само някакви онлайн поръчки виждам?

Мнението беше редактирано от BobaN на 19.07.09 20:15.

19.07.09
20:28

Чети внимателно !
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/38254/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1