16.01.09
12:21
Здравейте! Тъй като искам да си взема комбинация от сорта на
Креатин + Глутамин+ таурин... попитах в един магазин за добавки и ми предложиха crea force на биотеч,
като ми казаха , че било мн сполучливо!
Под формата на таблетки е като съдържа Креатин + Глутамин+ таурин+ аргинин,
интересувам се ако някой го е ползвал да каже дали е добър вариант, или пък да предложи нещо друго,
тъй като този продукт малко ме съмнява да не са сложили некви боклуци и после да ме боли “главата” :) от него!
16.01.09
12:42
Ами аз за този продукт не мога да се изкажа от опит, но мога да ти предложа CGT-10 на Оптимум. Ползвал съм го и съм доволен от него. И като цяло от продуктите на Оптимум. А тези 200 таблетки за колко време стигат всъщност, защото не намерих дозировка...
16.01.09
14:29
Да аз бях решил да си взема този на оптимум...ама в магазина ми предложиха тоя на биотеч за това.
Ми продавача каза две преди тренировка и две след... т.е с 200 парчета тряа за 50 дни/2 месеца да ти стигнат!
16.01.09
14:49
Добре де, ама аз ли не виждам някъде да е указано съдържанието на една таблетка или го няма... Щото на мене продавачи са ми казвали адски различни неща за един и същи продукт...200 таблетки за 40 лв ми звучи сякаш трябва да се пият по 10 на ден...
според мен е много малко по 4 хапа/ден ..... или хаповете трябва да са бая големи за да ти дадат необходимите количества - на етикета не пише ли нещо по-различно като начин на прием?
17.01.09
13:13
ем начи пише така:
Таке 4 tablets for day.Amount per tablet :
985 mg creatin monohidrat
200 mg l-glutamin
100 mg -taurin
20 mg l-arginin
и некви други балбочи има в по-малки количества :)
демек почти към 4 грама на ден излиза от 4 таблетки ...
като размер са като голям антибиотик ..
17.01.09
13:22
Ами значи под 4 грама креатин на ден, под 1 грам глутамин... Това е страшно малко. Креатина е хубаво по 10 грама на ден, а глутамина даже може и повече... Да разбирам ли, че си ги зел или им знаеш съдържанието наизуст просто :)
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 17.01.09 13:23.
17.01.09
16:30
Взех го да :) . . .
Имам малко креатин на нутрим, мисля да заредя с него и след това да остана на биотеч...
иначе трябваше да отида до магазина на optimum за CGT, ама ме домързя , че много път до него , дано това върши работа :)
17.01.09
16:44
То че ще свърши, ще свърши. Според мен обаче е хубаво да пиеш по повече от 4 хапа на ден...