Дайте ми съвет как да комбинирам продуктите.

AS

13.01.09
10:10

Здравейте на всички тренирам от около 5 месеца в залата,като съм много доволен.от 6 клас се занимавам активно с футбол и доста трудно покачвах мускулна маса като през тези години физическата подготовка за един футболист е доста важна и там се набляга на нея.Та въпроса ми е следни 5 месеца не съм пил нищо само си тренирам ,ефекта се забеляза но сега стигнах до едно ниво в което си имам сила но нямам промяна.Вчера си купих следнмите продукти от магазина-креатин монохидрат на JC 500gr, L Glutamine 4500 na JC 350gr,и протеин на UNIVERSal MEGA MASS 3000 4,7 kg.Искам да взема и Трибестан.Кажете ми как да ги копмбинирам сега съм на 23 години,тежа 74кг,и съм висок 1.80м

AS

16.01.09
17:42

Айде бе хора помогнете малко

16.01.09
17:45

креатин х5гр преди и след тренировка
глутами х5гр сутрин, след тренировка, преди лягане
гейнър - след тренировка (задължително) + още 1 прием като заместител на хранене (по желание)
трибестан - според мен засега не ти трябва, освен ако нямаш проблем със “самолета” :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1