12.01.09
14:58
Продавам Фитнес център с 2 работни места,уреда е чисто нов с гаранции и т.н. , има 60 кг тежести като можеш да си добавяш още копуват се допълнително , с 2 лоста е 1 за гръб и 1 за долния скрипец(къс малък лост) има място за кофички и пейка за коремни преси , пек-дек ,скотово и още други работи ,взет е преди 2 дена на цена 780 лева на ПРОМОЦИЯ ,иначе струва 980 :wink: продавам го за 650 лева ,ако има сериозни копувачи мога да го разглобя и да го сложа обратно в кашоните и да го пратя из цялата страна :wink:
Довечера или утре ще сложа и снимки :)
Темата беше редактирана от Ivan. на 22.02.09 08:29.
12.01.09
18:58
Това не е фитнес център, а фитнес уред!
Да добре вие ги знаете ,на етикета си пише фитнес център с 2 работни места не ги разбирам аз.Някой ако се интересува от уреда да пише такива празни приказки и забележки не са нужни :) (И нищо лично)
eто и снимки,давайте “Следваща” за да видите и другите снимки
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9971488
кви циментови тежести е ,не ги ли виждаш на снимката ,някви пластмасови са вътре незнам с ко са пълни ама тежат нали за тва са тежести.Уреда е за трениране не за красота ,ако ще и от кашон да са тежестите нали са 60кг ко значение има
казано от Ivan. на 19.01.09, 07:54:
кви циментови тежести е ,не ги ли виждаш на снимката ,някви пластмасови са вътре незнам с ко са пълни ама тежат нали за тва са тежести.Уреда е за трениране не за красота ,ако ще и от кашон да са тежестите нали са 60кг ко значение има
С жаргонния си изказ, може би се мислиш за най-големия тарикат във форума, но не си. А когато продаваш нещо, което се оказва че не знаеш какво е, ставаш вече смешен. От снимките ти не се вижда добре. Ще ти направя услуга да ти подскажа, че ако са с пластмасови тапи отстрани, най-вероятно са пълни с цимент. Има и вариант, при който пластмасата е просто кожух на метални тежести. Значение има, понеже не съм някоя госпожица и блъскам здраво желязото от над 20 години. Циментовите са добри за женски или любителски мъжки тренировки, но при стотина по-сериозни пускания с 60 килограма стават на прах и когато тапите започнат да не си стоят на мястото, трябва да се опиташ да извадиш разтрошените парчета и да доливаш с течен материал. Освен това те съветвам да пишеш и в кой град се намират, понеже транспорт на 500 километра на 100 килограма обемен товар, може да се окаже нерентабилно за някои. Ако се надяваш така да отговаряш на всеки въпрос на потенциален купувач, мисля че има доста време да продаваш:)
Поздрави
Човек не разбирам нищо ако копуваш копуваш виждаш снимките ,за доставката ще се разбера с сериозни копувачи , и не са пълни с ципент спокойно с нещо като пясак са.Няма смисал да ми правиш тука изречение и да ми говориш празни думи които мен не ме интересуват просто приятел ме помоли да го пусна в форума и тва е изобщо не се занимавам
16.02.09
20:33
Имам интерес - skype - jeep0700