Килограми

17.01.09
08:40

Здравеите искам да попитм сички които тренират най-много за месец с и без добавки колко килограма са качили :).
Аз лично за месец качих 5 кг с гейнър и с здраво хранене и мисля да продължавам да качвам маса защото ми трябват към 10-15 кг :) но за да ги кача ще мине доста дълго време.
Които иска може да сподели колко е качвал Благодаря !

DE

17.01.09
09:10

5кг за месец само с гейнър ?
Ако тренираш от 2 месеца - да, възможно е.
Ако тренираш от 2, 3г. - в никакъв случай.

Аз съм качвал най-много 3кг с още дооста неща освен гейнър.

17.01.09
09:30

еми хранен и гейнър само тва

17.01.09
09:32

Гейнер, здраво хранене и след половин година си на Мр. Олимпия :) ...повярвай 5-те ти кила не са от гейнера, но виж 500гр.-1кг по-може.

17.01.09
09:43

Съгласен съм със Стоянчо.Има и голямо значение какво са тези 5кг.. мускул,сланина или вода.5кг мускул за 1 месеца е изключено ;) Аз в началото качвах по 2кг на месец в продулжение на година, но само с некачествена храна и алкохол.Сами правете извод каква е била масата, която съм качил ;)

17.01.09
10:34

ясно но толкова качих аз сланина няма само мм сигорно зависи от организма  знам ли

17.01.09
14:52

От организма можеш да кажеш че зависи дали за година ще качиш примерно 3 или 5 кила мускул. И това ако си тренирал по-малко от 4-5 години, защото след това и 3те ще ти се виждат много. Всичко останало са фантазии.
Разбира се говорим за тренирал човек. Първата година е друг случай, тогава е по-възможно да надскачаш тези цифри по-горе, но и тогава, 5 кила мускул за 1 месец е чисто физически невъзможно ;)
А съвсем отделно е, че при растежа на мускулите се повишава и количеството гликоген, което складираш, тоест ако си качил 5 кила тегло е абсолютно невъзможно да са само мускули, най-малкото има и гликоген и вода :) И досега не съм виждал някой да качва чисто с гейнър, ама щом си казал..
edit: За да не е тотален офтопик - качвал съм най-много 6 кила за месец, малко от които мускули :) После същите тези 6 ги свалям вече три седмици и има и още, та осъзнах че не си е работа това с качването и няма да се повтори :cheese:

Мнението беше редактирано от G33K на 17.01.09 14:55.

17.01.09
15:05

еми начи кантарчето ме лъже :)

DI

17.01.09
15:52

При започването на сериозни тренировки, положителния мускулен стрес (още повече, ако преди това си водил застоял начин на живот) наистина прави чудеса. При всички, първите 2-3 месеца са най-силни.

мога и 10 кг да каче без никакви добавки, ама мазно

17.01.09
19:30

оле аз съм сбъркал 2 кг качи мн съм отвеан  за месец качих 2 кг а за 4 месеца общо 5 кг грешката е моя сари мн

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1