Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:
BO

07.01.05
01:29

поздравявам vanisher! има голям потенциал.

JI

07.01.05
15:28

абе хора къде са тея снимки на ванишер !!??!?!

07.01.05
16:21

[quote author=“JiVk0”]абе хора къде са тея снимки на ванишер !!??!?!

В тази тема се пускат всички снимки:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3005
А в тази тук се коментират постнатите там снимки.
Мойте са в края на темата.

JI

07.01.05
16:37

еииии от датата не ми отваря нищо прецакана ми е :(

07.01.05
17:21

vanisher, напреднал си! Поздравления!

07.01.05
19:26

10x на всички :)

08.01.05
19:35

Браво Vanisher :!: Явно не си губиш времето в залата  :wink:

Браво и на РаКо  :!:  Изглеждаш невероятно за петнадесет годишен. :shock:

08.01.05
23:15

И от мен едно голямо БРАВО! Въпреки ,че съм им го казвал.
по-здрави

09.01.05
00:40

Рако кой ще ти се смее много добро тяло за 15 години много си мечтаят за такова

MA

09.01.05
17:58

за Емо и Джорджо евала много! .. ама за Ванишер... Тва на 18 години .. А иначе с кво самочувствие..

Усещам нотка на заяждане!
Тонът ти не е подходящ  :evil:
Да не се повтаря ( Първи жълт картон )
vanisher

09.01.05
18:47

[quote author=“Master_B”] .. ама за Ванишер... Тва на 18 години .. А иначе с кво самочувствие..

Що бе,ние говорим за напредък!Сигора е положил много усилия,цени труда на другите!!!

_M

09.01.05
22:00

PaKo не смятам ,че който и да е било би ти смял ,защото си постигнал много добри резултати.Продължавай в същия дух

10.01.05
09:42

Петко К браво за постигнатото ,добър гръб! Иначе имаш пропуски в позирането защото както се казва “тая работа не е като оная” :))) та позирането пред огледало и на състезание не е като на фотосесия и имаш леки пропуски в тва отношение. Иначе добра физика ! Дай малко инфо за себеси ако искаш.
по-здрави

10.01.05
10:48

Абе аз на състезания няма да ходя, така че не държа да мога да позирам правилно ;) Пък и нямам навика да позирам пред огледалото :)
Аз не смятам, че съм постигнал кой знае какво. Можеше и повече, ама съм си мързелив по природа ;), и не обичам да спазвам режими.
И специално гърбът смятам че ми е слаб, поне в сравние с гърдите. Ама аз тренирам изцяло аматьорски, просто за да съм във форма. Все пак тази година мисля да наблегна на гърба и ръцете малко, и да изчистя повече.
Не знам каква информация искаш. Тежа 83 кг (в момента на снимките) на ръст 169 см, ама съм мазен, както се вижда, поне 14 - 16 % мазнини, според разни калкулатори.
Имам доста стаж, но и много прекъсвания. Значи от 97 - тренирам, но имам над три години прекъсвания, та се получава нещо такова - една година тренировки, една прекъсване, после две години тренировки и две прекъсване, и последните две години и малко (от септември 2002), без дълги прекъсвания тренирам. Рядко тренирам повече от два пъти седмично, случва ми се и само веднъж да ходя.  На 26 години съм.
Ако те интересува още нещо, питай :)

10.01.05
10:56

Ами ръката колко ти е и висчки тези изометрични мерки ? :) И колко вдигаш от лег,клек и тяга :)) -това са въпросите в бб-то :)) няма начин  Та имах предвит ,че за фотоси си е друго позиране и требе да си малко фотомоделче за да излезнат добре :)
по-здрави и успех

10.01.05
11:08

Абе аз на тези въпроси съм отговорил в съответните теми, ама ето накратко. Ръка в момента студена е 42 см, след тренировка стига до 43. Гръден кош 117, ама нещо не мога да го премеря сам много добре, та може и да има отклонения. Талия 90 (беше 100 пролета :) ). Бедро 65 (беше 70), прасец 40 (не го тренирам). Лежанка, миналата седмица 135 х 1 (чисто), 140 ме затиснаха :). Тяга 162.5 (пак единица), клек 150 максимум, ама скоро не съм клякал, та не знам. Слаб съм в краката, ама иначе са ми големи като обем и не ги тренирам много. При тази лежанка тягата и клека трябва да са ми към 200 кг :(, за да има баланс. Но се надявам да ги подобря.

10.01.05
18:29

Браво и от мен Петко добър прогрес но трябва постоянство в тренировките както си се убедил.Разбираш нещата и си с доста добър краен продукт.Как ще ти е слаб гърба бе човек добър е а краката ако си ги направиш пак 70 си е предостатъчно
Успех

BO

10.01.05
19:29

поздравявам Пако и Петко!
Пако, браво за тези години, направо учудващо добре! За колко време го направи това?
Петко... и аз съм на твоите години... ама май само талиите са ни еднакви  :oops:  :D :D :D

10.01.05
19:46

Мерси за оценките, макар че аз не се виждам в чак толкова добра светлина (поне съм скромен :) ).
bobtosh, това е след няколко месечна НВД. Трябваше да ме видиш при 100 см талия, приличах на прасе :). И сега имам доста излишно де, талията ми трябва да е около 80 см, за да изглеждам добре.
djgorgio-ASTOR, как ще си правя краката пак 70 см бе? ;) Те и сега изглеждат несъразмерно големи спрямо горната част на тялото. Аз от бедрата, ханша и талията имам най - много да чистя. 62 см са добре, ако ги направя толкова. Виж, малко сила на краката няма да откажа, сега май ще почна пак да клякам.

10.01.05
23:19

Прав си сила им вкарай щом 70 ще изглеждат големи и при мен е така само сила се опитвам да им вкарам от 3-4 месеца почнах иначе не тренирам крака щото са ми големи по размер

14.01.05
21:53

Поздравления на палър за постигнатото ! Супер си братле.
по-здрави

15.01.05
15:39

Браво и от мен на POWER доста си добре с тежестите спрямо личното ти тегло

BO

15.01.05
19:08

POWER, прякора, който си избрал доста точно отговаря на истината!!!  :lol:

19.01.05
17:15

еми Златан  само ме кефи от  снимките които видях а те не бяха малко
няма ли някое назобено добиче да постне снимки

19.01.05
17:24

ще постне - при гастроентеролога :(

19.01.05
17:33

абе се тая да не ти пука Leo няма ли някой наистина релефен с 48 ръка  аз съм с 4.5% мазнини и 45 ръка и за това искам да видя някой с 47 - 48 на същите мазнини горе долу

BO

19.01.05
20:36

[quote author=“Sunder”]абе се тая да не ти пука Leo няма ли някой наистина релефен с 48 ръка  аз съм с 4.5% мазнини и 45 ръка и за това искам да видя някой с 47 - 48 на същите мазнини горе долу

4.5% мазнини? Че толкова са само мазнините по вътрешните органи и кожата. Значи в момента си по-релефен и от мистър Олимпия на съзтезание?!  :shock:  Как ги изчисли тия мазнини?

19.01.05
21:00

Състезателите на Олимпия са с около 2.5 - 3 процента подкожни мазнини максимум :) Просто уточнявам, че 4.5 % не е толкова малко ;)
Sunder, такива хора, каквито искаш да видиш, имат достатъчно снимки в списанията и из интернет, може да си ги гледаш колкото искаш :)
Тук професионалистите не са много.

19.01.05
22:54

Още повече че това не е професионален форум май има 1-2 дето се състезават но да търсиш професионалисти тука няма да ти се отдаде аз като изчистя ше видя резултата и може и да постна събирам се в твойте граници почнах да чистя от ръка 56 и ще видим крайния резултат

20.01.05
11:31

еми аиде djgorgio-ASTOR дано станеш доста релефен ще загубиш доста от 56 сантиметровата си ръка за съжаление
особено без зоб орелефяването е адски трудно
заедно със мазнините губиш и много мус. маса
но може и ти да станеш здравеняка с 48 ръка релефна

20.01.05
16:26

ЕЕЕЕ стига де чак пък 8 сянтима да загубя...........

20.01.05
16:32

[quote author=”Петко К”]Състезателите на Олимпия са с около 2.5 - 3 процента подкожни мазнини максимум :) Просто уточнявам, че 4.5 % не е толкова малко ;)
Sunder, такива хора, каквито искаш да видиш, имат достатъчно снимки в списанията и из интернет, може да си ги гледаш колкото искаш :)
Тук професионалистите не са много.

Е,Петко чак пък 2%Примерно Маркус Рул държи мазнините м/у 5-8%.Това за тях си е нормално.Единствен който излезе на Арнолд Класик преди години с 2%мазнина и 120кг тегло беше Флекс Уилър.Ама после знаете какво стана с него

20.01.05
17:20

еми аз си мисля толко някаде 7 -8 ама дано не съм прав

20.01.05
17:28

Абе 5 - 8 - 10% може да са били по времето на Арнолд, сега със цялата нова химия и диуретици спокойно си свалят до 3 - 4%. Поне така четох. Говорим за момента на състезанието, а не за целия състезателен период. Някой целогодишно са с по 5 - 8%, ама за състезанията свалят още. То зависи и от хората де, някои са си по рождение с нисък процент, и за тях 3 процента не са проблем. Маркус Рул не е от най - стройните и релефните, мисля ;)

PI

21.01.05
19:26

На Астор, на Пако, на петко, хънтъра - евалата...Ама това на Ванишър...Като гледах как си е пуснал снимките и с кви коментари към тях, направо се спуках от смях.И то ги направил по подобие на Астор, сякаш има място за сравнение...Сори Ванишър ама това коет си постигнал и това самочувствие....а бе завиждам ти на самочувствието

22.01.05
11:02

offtopic:
Момчета, някъде четох, че е желателно за професионален културист с ръст 175 сантиметра да е със състезателно тегло поне 105 килограма 2% подкожни мазнини. Имаше и нещо от рода, че професионалната симетрия изисква ширината на раменете, измерена по права (от рамо до рамо) трябва да е поне половината от ръста.
Кое до колко е вярно, не знам...
Не знам колко от това е вярно, но помня, че когато измериха процента мазнини на Иван Милков при втората му абсолютна титла през 2003 ако не се лъжа, писаха, че бил с 4,8% подкожни мазнини, а ако поглднтете билдери като Рони Колман и Джей Кътлър, ще видите, че въпреки по-голямата си маса, са и по-релефни, поне на Мистър О, особено в областта на седалището...

22.01.05
11:17

много ясно по релефни са декстър се явява 2-3% мазнини а за симетрията му да не говорим
djgorgio-ASTOR - дано стане нещо добро от тебе като орелефиш искренно се надявам

27.01.05
00:26

Специални поздрави за Петко.Познавам го по физиономия  - виждал в китайския в 3 ти като тренираше и сега не можах отначало да го позная че е той!!Добре че му видях старите снимки.

Петко,не е лошо да ги постнеш и тях да видят хората за какъв прогрес  става въпрос.Евала!!

27.01.05
10:46

Кои стари, тези дето бяха на Датата ли? Те са от същия период (една седмица разлика), просто са снимани при много лошо осветление :)

27.01.05
18:10

Тези от датата дето си в профил с фланелка и дънки

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1