07.01.05
01:29
поздравявам vanisher! има голям потенциал.
07.01.05
15:28
абе хора къде са тея снимки на ванишер !!??!?!
[quote author=“JiVk0”]абе хора къде са тея снимки на ванишер !!??!?!
В тази тема се пускат всички снимки:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3005
А в тази тук се коментират постнатите там снимки.
Мойте са в края на темата.
07.01.05
16:37
еииии от датата не ми отваря нищо прецакана ми е :(
07.01.05
17:21
vanisher, напреднал си! Поздравления!
Браво Vanisher :!: Явно не си губиш времето в залата :wink:
Браво и на РаКо :!: Изглеждаш невероятно за петнадесет годишен. :shock:
Рако кой ще ти се смее много добро тяло за 15 години много си мечтаят за такова
09.01.05
17:58
за Емо и Джорджо евала много! .. ама за Ванишер... Тва на 18 години .. А иначе с кво самочувствие..
Усещам нотка на заяждане!
Тонът ти не е подходящ :evil:
Да не се повтаря ( Първи жълт картон )
vanisher
[quote author=“Master_B”] .. ама за Ванишер... Тва на 18 години .. А иначе с кво самочувствие..
Що бе,ние говорим за напредък!Сигора е положил много усилия,цени труда на другите!!!
09.01.05
22:00
PaKo не смятам ,че който и да е било би ти смял ,защото си постигнал много добри резултати.Продължавай в същия дух
Петко К браво за постигнатото ,добър гръб! Иначе имаш пропуски в позирането защото както се казва “тая работа не е като оная” :))) та позирането пред огледало и на състезание не е като на фотосесия и имаш леки пропуски в тва отношение. Иначе добра физика ! Дай малко инфо за себеси ако искаш.
по-здрави
Абе аз на състезания няма да ходя, така че не държа да мога да позирам правилно ;) Пък и нямам навика да позирам пред огледалото :)
Аз не смятам, че съм постигнал кой знае какво. Можеше и повече, ама съм си мързелив по природа ;), и не обичам да спазвам режими.
И специално гърбът смятам че ми е слаб, поне в сравние с гърдите. Ама аз тренирам изцяло аматьорски, просто за да съм във форма. Все пак тази година мисля да наблегна на гърба и ръцете малко, и да изчистя повече.
Не знам каква информация искаш. Тежа 83 кг (в момента на снимките) на ръст 169 см, ама съм мазен, както се вижда, поне 14 - 16 % мазнини, според разни калкулатори.
Имам доста стаж, но и много прекъсвания. Значи от 97 - тренирам, но имам над три години прекъсвания, та се получава нещо такова - една година тренировки, една прекъсване, после две години тренировки и две прекъсване, и последните две години и малко (от септември 2002), без дълги прекъсвания тренирам. Рядко тренирам повече от два пъти седмично, случва ми се и само веднъж да ходя. На 26 години съм.
Ако те интересува още нещо, питай :)
Ами ръката колко ти е и висчки тези изометрични мерки ? :) И колко вдигаш от лег,клек и тяга :)) -това са въпросите в бб-то :)) няма начин Та имах предвит ,че за фотоси си е друго позиране и требе да си малко фотомоделче за да излезнат добре :)
по-здрави и успех
Абе аз на тези въпроси съм отговорил в съответните теми, ама ето накратко. Ръка в момента студена е 42 см, след тренировка стига до 43. Гръден кош 117, ама нещо не мога да го премеря сам много добре, та може и да има отклонения. Талия 90 (беше 100 пролета :) ). Бедро 65 (беше 70), прасец 40 (не го тренирам). Лежанка, миналата седмица 135 х 1 (чисто), 140 ме затиснаха :). Тяга 162.5 (пак единица), клек 150 максимум, ама скоро не съм клякал, та не знам. Слаб съм в краката, ама иначе са ми големи като обем и не ги тренирам много. При тази лежанка тягата и клека трябва да са ми към 200 кг :(, за да има баланс. Но се надявам да ги подобря.
Браво и от мен Петко добър прогрес но трябва постоянство в тренировките както си се убедил.Разбираш нещата и си с доста добър краен продукт.Как ще ти е слаб гърба бе човек добър е а краката ако си ги направиш пак 70 си е предостатъчно
Успех
10.01.05
19:29
поздравявам Пако и Петко!
Пако, браво за тези години, направо учудващо добре! За колко време го направи това?
Петко... и аз съм на твоите години... ама май само талиите са ни еднакви :oops: :D :D :D
Мерси за оценките, макар че аз не се виждам в чак толкова добра светлина (поне съм скромен :) ).
bobtosh, това е след няколко месечна НВД. Трябваше да ме видиш при 100 см талия, приличах на прасе :). И сега имам доста излишно де, талията ми трябва да е около 80 см, за да изглеждам добре.
djgorgio-ASTOR, как ще си правя краката пак 70 см бе? ;) Те и сега изглеждат несъразмерно големи спрямо горната част на тялото. Аз от бедрата, ханша и талията имам най - много да чистя. 62 см са добре, ако ги направя толкова. Виж, малко сила на краката няма да откажа, сега май ще почна пак да клякам.
Прав си сила им вкарай щом 70 ще изглеждат големи и при мен е така само сила се опитвам да им вкарам от 3-4 месеца почнах иначе не тренирам крака щото са ми големи по размер
15.01.05
19:08
POWER, прякора, който си избрал доста точно отговаря на истината!!! :lol:
еми Златан само ме кефи от снимките които видях а те не бяха малко
няма ли някое назобено добиче да постне снимки
абе се тая да не ти пука Leo няма ли някой наистина релефен с 48 ръка аз съм с 4.5% мазнини и 45 ръка и за това искам да видя някой с 47 - 48 на същите мазнини горе долу
19.01.05
20:36
4.5% мазнини? Че толкова са само мазнините по вътрешните органи и кожата. Значи в момента си по-релефен и от мистър Олимпия на съзтезание?! :shock: Как ги изчисли тия мазнини?
Състезателите на Олимпия са с около 2.5 - 3 процента подкожни мазнини максимум :) Просто уточнявам, че 4.5 % не е толкова малко ;)
Sunder, такива хора, каквито искаш да видиш, имат достатъчно снимки в списанията и из интернет, може да си ги гледаш колкото искаш :)
Тук професионалистите не са много.
Още повече че това не е професионален форум май има 1-2 дето се състезават но да търсиш професионалисти тука няма да ти се отдаде аз като изчистя ше видя резултата и може и да постна събирам се в твойте граници почнах да чистя от ръка 56 и ще видим крайния резултат
еми аиде djgorgio-ASTOR дано станеш доста релефен ще загубиш доста от 56 сантиметровата си ръка за съжаление
особено без зоб орелефяването е адски трудно
заедно със мазнините губиш и много мус. маса
но може и ти да станеш здравеняка с 48 ръка релефна
[quote author=”Петко К”]Състезателите на Олимпия са с около 2.5 - 3 процента подкожни мазнини максимум :) Просто уточнявам, че 4.5 % не е толкова малко ;)
Sunder, такива хора, каквито искаш да видиш, имат достатъчно снимки в списанията и из интернет, може да си ги гледаш колкото искаш :)
Тук професионалистите не са много.
Е,Петко чак пък 2%Примерно Маркус Рул държи мазнините м/у 5-8%.Това за тях си е нормално.Единствен който излезе на Арнолд Класик преди години с 2%мазнина и 120кг тегло беше Флекс Уилър.Ама после знаете какво стана с него
Абе 5 - 8 - 10% може да са били по времето на Арнолд, сега със цялата нова химия и диуретици спокойно си свалят до 3 - 4%. Поне така четох. Говорим за момента на състезанието, а не за целия състезателен период. Някой целогодишно са с по 5 - 8%, ама за състезанията свалят още. То зависи и от хората де, някои са си по рождение с нисък процент, и за тях 3 процента не са проблем. Маркус Рул не е от най - стройните и релефните, мисля ;)
21.01.05
19:26
На Астор, на Пако, на петко, хънтъра - евалата...Ама това на Ванишър...Като гледах как си е пуснал снимките и с кви коментари към тях, направо се спуках от смях.И то ги направил по подобие на Астор, сякаш има място за сравнение...Сори Ванишър ама това коет си постигнал и това самочувствие....а бе завиждам ти на самочувствието
offtopic:
Момчета, някъде четох, че е желателно за професионален културист с ръст 175 сантиметра да е със състезателно тегло поне 105 килограма 2% подкожни мазнини. Имаше и нещо от рода, че професионалната симетрия изисква ширината на раменете, измерена по права (от рамо до рамо) трябва да е поне половината от ръста.
Кое до колко е вярно, не знам...
Не знам колко от това е вярно, но помня, че когато измериха процента мазнини на Иван Милков при втората му абсолютна титла през 2003 ако не се лъжа, писаха, че бил с 4,8% подкожни мазнини, а ако поглднтете билдери като Рони Колман и Джей Кътлър, ще видите, че въпреки по-голямата си маса, са и по-релефни, поне на Мистър О, особено в областта на седалището...
много ясно по релефни са декстър се явява 2-3% мазнини а за симетрията му да не говорим
djgorgio-ASTOR - дано стане нещо добро от тебе като орелефиш искренно се надявам
Специални поздрави за Петко.Познавам го по физиономия - виждал в китайския в 3 ти като тренираше и сега не можах отначало да го позная че е той!!Добре че му видях старите снимки.
Петко,не е лошо да ги постнеш и тях да видят хората за какъв прогрес става въпрос.Евала!!
Кои стари, тези дето бяха на Датата ли? Те са от същия период (една седмица разлика), просто са снимани при много лошо осветление :)