18.01.09
11:11
Здравейте, не съм сигурен, дали темата ми е за тук и дали има друга такава, но реших да пиша.
Искам да питам, в период на чистене и програма за релеф, какви храни трябва да се приемат и въобще как трябва да мине периодът?
Имам намерение след 2-3 месеца да започна да тичам рано сутрин на гладно в нетренировъчните дни и да се храня с пилешки пържоли, ориз и мляко. Падат се по 4 тичания на седмица.
Мерси. :)
много ти е общ въпроса, затова съм сигурен, че няма да получиш и много коментари...
и какво разбираш под тичане...крос, интервално, спринтови отсечки...а и ако искаш наистъина да си релефен, почвай отсега да си “подтичкваш” и не спирай без значение в какъв период. Абс. всички билдери си правят кардио целогодишно, просто си играят с интензивността, вида на кардио-то и честотата...тва е
трудна работа е тоя релеф...:)))
Трябва само да стопя мазнините в коремната област, които са се натрупали през зимните месеци и празниците, иначе няма какво да отслабвам. И понеже от 6 месеца тренирам, не съм се занимавал с релеф и исках да знам, как да се поддържа, като целта е и минимално загубване на мм.
Няма да го стопиш локално, масата пада отвсякъде. Прави кардио - сутрин на гледно или веднага след тренировка, състави си необходимия хранителен режим и приемай повече белтъци (а може и ВСАА, глутамин - те предпазват от катаболни процеси).
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.01.09 15:33.