17.01.09
16:12
Някой може ли да ми каже на тоя протеин защо е толкова ниска цената
за изолат?3 lb 59лв-
silabg.com/uf/product//1_ULTIMATE/PROTEIN/protein_isolate_blkbgd.jpg?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.01.09 20:56.
Не е суроватъчен, а е от пшеница ;)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.01.09 17:22.
17.01.09
17:37
Това е пшеничен протеин изолат с много добър профил и вкус. Може да го пробваш.
Мерси за разяснението.
Ще го пробвам със сигурност.
Вкуса като на суроватъчен протеин?
Ако търсиш евтино за тези пари:
А) Вземаш си 4-5кг от ПИК КО
Б) Вземаш Американ Уей
В) Вземаш някакъв концентрат
Не са изолати/освен Американ Уей /, и за мен са по-добри варианти. :)
Мнението беше редактирано от exstasy на 18.01.09 07:32.
казано от CheFolino на 18.01.09, 07:22:
American Whey е изолат !!!
Смес от изолат и концентрат, ако трябва да сме абсолютно точни. ;)
18.01.09
09:02
казано от Стоянчо на 18.01.09, 08:44:
казано от CheFolino на 18.01.09, 07:22:
American Whey е изолат !!!
Смес от изолат и концентрат, ако трябва да сме абсолютно точни. ;)
и пълен с въглехидрати в доза.....и това ако е “хамириканско” качество
пшеничният протеин доколкото знам не освобождава азот,както суроватъчния.така ли е? въобща помага ли за нещо този пшеничния протеин
18.01.09
09:12
казано от Aleksandar Marinov на 18.01.09, 09:02:
Oооо, пич, нямаш ли да пишеш нещо за гаспари, че си се хванал с това?:)
18.01.09
09:18
казано от Валентин Иванов на 18.01.09, 09:12:
имаш нещо против,аз коя марка ползвам ли и от коя съм доволен ли? нещо не мога да те разбера
18.01.09
09:32
казано от Aleksandar Marinov на 18.01.09, 09:18:
имаш нещо против,аз коя марка ползвам ли и от коя съм доволен ли? нещо не мога да те разбера
Визирам историята и естеството на постовете ти. И понеже не вярвам в безвъзмездната реклама вкарвам малко сарказъм към мотивите ти. Иначе всеки да пие и ползва каквото му е на сърцето, аз нямам против.
Само че като изртърсиш някоя глупост като горната няма как да не се подразня. Вместо да четеш малоумния бб.ком, вземи поразгледай ncbi.com и sportsci.org, или дори най-отгоре Физиология на човека и виж как работи метаболизма. Ако пиеш протеин на гладно, или особено след тренировка, тялото ти първо си оправя енергийните нужди и после се хваща за протеиновия синтез. Ако няма карбо голяма част от протеина натоварва черния дроб, който го преобразува в кръвна захар.
18.01.09
09:38
Аз също не съм противник на 20-те грама въллехидрати в Американ-а. 6 грама на дора - това ли е много?
Нали беше само изолат, гора гледам Стоянчо вика че бил смес? Чакай пак да погледна, ама една кутия изпих па да не съм разбрал...
18.01.09
10:06
казано от Георги Николаев на 18.01.09, 09:38:
Аз също не съм противник на 20-те грама въллехидрати в Американ-а. 6 грама на дора - това ли е много?
Нали беше само изолат, гора гледам Стоянчо вика че бил смес? Чакай пак да погледна, ама една кутия изпих па да не съм разбрал...
Зависи на каква кутия си случил. До един момент всички бяха само изолат и даже протеина беше 21.2гр а не 20 (по лабораторен анализ). После тръгна нагоре цената на изолата (най-вече заради контракти на старбъкс и подобни) и промениха формулата на 80% изолат : 20% концентрат, тъй като имаха място за това на етикета без да пипат съдържанието и да не вдигат много цената. Тъй като всеки вкус е отделна партида, промяната не беше едновременна за всички. Така или иначе промяната е незначителна и никой не я е усетил.
Също така ако сте забелязали в момента някои вкусове са подсладени само с фруктоза, други с фруктоза и стевиа.
18.01.09
10:30
казано от Валентин Иванов на 18.01.09, 09:32:
Визирам историята и естеството на постовете ти. И понеже не вярвам в безвъзмездната реклама вкарвам малко сарказъм към мотивите ти. Иначе всеки да пие и ползва каквото му е на сърцето, аз нямам против.
малоумния bb.com хахаха. а какво имаш предвид под безвъзмедната реклама,никой нищо не ми е плащала за да изказвам своите положитлени мнения за фирмата,ако това натъртваш
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.01.09 10:31.
казано от Георги Николаев на 18.01.09, 09:38:
гледам Стоянчо вика че бил смес?
Да, смес е. Преди известно време някой от бб.ком беше направил запитване до централата им. И линк има някъде из нашия форум... И аз в началото мислих, че е чист изолат.
добре де ... аз съм начинаещ .. тренирам за “спорта ” .. целта ми е да стана добре оформен младеж, не състезател , със добро здраве надявам се... сериозен съм до това че спазвам диета , почивки и т.н. .. аджеба ще усетя ли фрапантна разлика ако пия америкън уей , баргейн ... или там друга по скъпа марка но 100% изолат .. примерно синтракс нектар ... или синта 6 ....
18.01.09
13:02
казано от CheFolino на 18.01.09, 12:25:
добре де ... аз съм начинаещ .. тренирам за “спорта ” .. целта ми е да стана добре оформен младеж, не състезател , със добро здраве надявам се... сериозен съм до това че спазвам диета , почивки и т.н. .. аджеба ще усетя ли фрапантна разлика ако пия америкън уей , баргейн ... или там друга по скъпа марка но 100% изолат .. примерно синтракс нектар ... или синта 6 ....
Между баргина и американа ще усетиш разлика само ако си чувтствителен към лактоза. За между АСН, оптимум и синтракс, Стоянчо може най-точно да ти каже, тъй като ги е пил всичките. Синтата е MRP което значи че е по-добра от всички суроватки, съответно и е по-скъпа.
А за SYNTRAX MATRIX какво ще кажете ??? ;) Май е по белтъчна от Синтата а ?
П.С. Матрикса също е МРП ...
Мнението беше редактирано от tonu на 18.01.09 14:33.
казано от Валентин Иванов на 18.01.09, 13:02:
За между АСН, оптимум и синтракс, Стоянчо може най-точно да ти каже, тъй като ги е пил всичките.
Между АСН и оптимум аз разлика НЕ мога да направя откъм възстановяване. Вкусът на АСН (шоколад) е по-добър от този на оптимум (за мен обаче вкусът не е определящ). От тази гледна точка аз лично не бих си харчил парите за ОН, който НЕ че е лош, а на БГ пазара е прекалено скъп. Нектарът на Синтракс обче си е 1 класа отгоре, защото най-малкото е чист изолат, а и има уникални вкусове без мазнини и въглехидрати - той е перфектен както в период за качване, така и за сваляне. Тъй като ЛИЧНО АЗ съм склонен към омазняване предпочитам чистите изолати, независимо дали говорим за суроватъчен или за матрица.
CheFolino, не вярвам да усетиш каквато и да била разлика на този етап.
Относно Синтата - скъпа е (не съм я пил и не мога да кажа нищо за достойнствата й). Баргин - по-слаб от Американ уей-я.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.01.09 16:00.
18.01.09
16:34
казано от Валентин Иванов на 18.01.09, 09:32:
Само че като изртърсиш някоя глупост като горната няма как да не се подразня. Вместо да четеш малоумния бб.ком, вземи поразгледай ncbi.com и sportsci.org, или дори най-отгоре Физиология на човека и виж как работи метаболизма. Ако пиеш протеин на гладно, или особено след тренировка, тялото ти първо си оправя енергийните нужди и после се хваща за протеиновия синтез. Ако няма карбо голяма част от протеина натоварва черния дроб, който го преобразува в кръвна захар.
Здравейте на всички от форума,
аз съм Жоро, който пише в темата на Gaspari. Едно от задълженията ми е да представлявам фирма ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД в интернет.
Почувствах леко разочарование като прочетох мнението на г-н Иванов. Мога да Ви отговоря с много нападки, които ще са на място спрямо Вас, но ми е под достойнството.
Пиша от името на фирмата и декларирам, че г-н Александър Маринов не работи за нас и че по никакъв начин не сме го склонявали да пише положителни неща за марката Gaspari Nutrition. Той е един от многото ни клиент, които се довериха на марката! Няма защо да правим неща от това естество, понеже марката няма нужда от ходатайстване нали така г-н Иванов :)
Само ще Ви помоля г-н Иванов, когато и да се дразните не нападайте конкуренцията, не е приятно, а и не искаме да си разваляме отношенията с никой от колегите.
Имайте малко надежда и в България има хора, които могат да оценят даден продукт и да изкажат мнението си за него без да им се плаща.
Относно изказването Ви за bb.com, някой незапознат ще си помисли, че по-голямата част от хората интересуващи се от индустрията с добавките и от този спорт са малоуници, тъй като това е най-посещавания и най-големият сайт в тази сфера. Нима този сайт не е един от най-големите източници на продажба на любимата ти марка BSN? Странно, че го плюеш по този начин.
Мнението беше редактирано от Георги Gaspari на 18.01.09 16:56.
18.01.09
17:39
:)
Жоро, преди да обявиш война и да се държиш като ощипана булка, скролни малко нагоре и ми кажи къде съм казал нещо лошо за Гаспари, или дори къде твърдя че онзи е ваш човек? Внимавам като си подбирам думите. А това дали той получава нещо или не за да пише хвалби на мен ми е крайно безразлично. По-интересното е че и в предишните си изказвания, хвърли 2 пъти повече усилия да оплюе други марки, без нито един разумен аргумент.
що се отнася до бб.ком, това беше най-меката форма в която мога да се изкажа за този сайт. Дори да е най-големия, той не е и 1% от пазара и хората които пишат във форума не са и 1% от пазаруващите в него. И макдоналдс е най-голямата верига ресторанти, но това не е критерий закачество, даже напротив. 99.9% от “информацията” в него е дезинформация и откровени глупости.
Искам да дам един съвет на теб, крика и пийк: ” Карайте я по-спокойно!:) Не го вземайте толкова насериозно тоя бизнес. Наслаждавайте се на това, което правите и съм сигурен че ще ви върви по-добре.”
Предлагам на модераторите да затворят темата, защото няма нищо общо със заглавието.
казано от Валентин Иванов на 18.01.09, 17:39:
Искам да дам един съвет на теб, крика и пийк: ” Карайте я по-спокойно!:)
Моля-моля, за Kрика само хубаво или нищо! :D:D:D
18.01.09
20:07
Искам да дам един съвет на теб, крика и пийк: ” Карайте я по-спокойно!:) Не го вземайте толкова насериозно тоя бизнес. .
не мога да разбера защо намеси пък и пийк.В момента също ползвам техни продукти и съм много доволен.А относно това че не си намеквал нищо ..айде айде... нещо каза за безвъмездната реклама. За Пийк също мога само хубави работи да кажа и хората се вземат насериазно, и си знаят работата! Не се месят из форумите да следят сакън някой да не каже нещо лошо против тях.
18.01.09
20:08
Жоро, преди да обявиш война и да се държиш като ощипана булка, скролни малко нагоре и ми кажи къде съм казал нещо лошо за Гаспари, или дори къде твърдя че онзи е ваш човек? Внимавам като си подбирам думите. А това дали той получава нещо или не за да пише хвалби на мен ми е крайно безразлично. По-интересното е че и в предишните си изказвания, хвърли 2 пъти повече усилия да оплюе други марки, без нито един разумен аргумент.
що се отнася до бб.ком, това беше най-меката форма в която мога да се изкажа за този сайт. Дори да е най-големия, той не е и 1% от пазара и хората които пишат във форума не са и 1% от пазаруващите в него. И макдоналдс е най-голямата верига ресторанти, но това не е критерий закачество, даже напротив. 99.9% от “информацията” в него е дезинформация и откровени глупости.
Искам да дам един съвет на теб, крика и пийк: ” Карайте я по-спокойно!:) Не го вземайте толкова насериозно тоя бизнес. Наслаждавайте се на това, което правите и съм сигурен че ще ви върви по-добре.”
Предлагам на модераторите да затворят темата, защото няма нищо общо със заглавието.
Валентине не съм обявил война, както казах не искаме да си разваляме отношенията с колеги. Не се измъквай от казаното от тебе. По е добре да си признаеш, че си казал нещо не на място, отколкото да се оправдаваш.
Няма нужда да се повтарям и да ти обяснявам къде изказваш съмнения относно това, че г-н Маринов е наш човек.
Мерси за съвета, но дано ти се вслушаш в него, ние си я караме много спокойно и се наслаждаваме на живота :)