18.01.09
15:09
Бих искал да ми препоръчате някакъв суплемент с който да запазя силата си докато топя мазнини и който наистина работи и същевременно не пречи на диетата :) За режима ми накратко - 3 пъти в седмицата интензивни тренировки с тежести, 5 хранения всеки ден като гледам да набявям достатъчно белтък и калориите са ми в допустимите граници :)
Темата беше редактирана от PullTheTrigger на 18.01.09 15:10.
Зависи от финансовите ти възможности. Матрицата на BSN - Cellmass е добро решение. Не забравяй отделно и приема на суроватъчния протеин, както и БЦАА разбира се.
18.01.09
22:06
доколкото знам аз,когато топиш мазнини не е проръчително изпoлзването на креатин и креатинови матрици заради задържането на вода.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.01.09 22:07.
ВСАА, глутамин да пазу мускула, а енергия от мазнини ще набавяш - ядки, Flax oil, омеги
казано от Aleksandar Marinov на 18.01.09, 22:06:
доколкото знам аз,когато топиш мазнини не е проръчително изпoлзването на креатин и креатинови матрици заради задържането на вода.
Няма никакъв проблем да се използва креатини или матрици по време на цикъл за горене на мазнини. Дори да има водна задръжка тя не пречи на топенето на мазнините, а креатина може да дава енергия и сила в момент в който калориите са орязани.
Водната задръжка при някой видове креатин не е никак опасна и най-малкото след спирането на креатина водата изчезва.