19.01.05
14:16
Здравеите.Искам да ми кайете всичко за прясното мляко - полезно ли е за мускулите-ако да по какъв начин им влияе .Абе всичко полезно и вредно за млякото.
19.01.05
20:13
Прясното мляко, това е много оспорвано дискутиран въпрос, поради генната му структура която е за телета а не за хора, го прави трудно усвоимо от много организми, ако сте чували за лактозата която се съдържа в него
тя не се понася от организмите на 60% от хората(стомасите),
Прясното мляко не е напитка
това е хранителен продукт, също така ако си яден не трябва с мляко да си утоляваш жаждата, до 300мл. е препоръчително на ден да се пие
Съдържа висококачествени белтъчини. мазнини, ензими
Мазнините бъркат малко работата но ако се намери обезмаслено с запазени протеини върши доста добра работа
25.01.05
18:04
Добро е ама обезмаслено.И ни и хубаво да се пие късно вечер заради лактозата.
26.01.05
08:18
време е и аз да дам тежката си дума. :lol: препоръчвам сухо мляко вместо прясно.ако искате да качите нещо от прясно мляко то корема ще ви се надуе от пиене.
според мен прясното мляко си е полезно особенно в нашия спорт
виж в новия Мусккули и фитнес мисля че беше на 73 стр. кво пише точно по този въпрос
И аз залагам на прясното мляко в основен период вече за релеф не съм много сигурен
П.С. milo А в сухото мляко колко белтъчини има ? че не съм наясно
Аз пък залагам на разнообразието. И винаги променям храните. Примерно протеиновите източници. И мляко не пия всеки ден.
по-здрави
Аз пия по 200-300мл полу-обезмаслено всеки ден, щото в него си разтварям протеините.
27.01.05
11:58
Добре все пак лактозата която се съдържа в прясното мляко не пречи ли на усвояемостта на протеина?
30.01.05
10:47
Забавя го малко... Но иначе имаше една статия в форума на бодибилдинг.ком в която беше изложена вредата от употребата на купешко (преработено) прясно мляко... По-добрия вариант е от бабките на пазара които продаван домашни продукти...
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]И аз залагам на прясното мляко в основен период вече за релеф не съм много сигурен
П.С. milo А в сухото мляко колко белтъчини има ? че не съм наясно
зависи от маслеността. Ако е обезмаслено - виждал съм и с по 40 г./100
30.01.05
14:24
каква е тая сметана.. !?