Моля за съвет за смъкване на мазнини

Здравейте!
Искам да попитам дали следния режим е добър и дали с него бих могла да отслабна и то главн от мазнините?
Закуска към 7:30 - дълго кафе и 2 филийки Тонус със извара
Обяд към 12:00 - голяма салата от зеленчуци според сезона с 90 гр пилешка филе пържола с 9 бр. маслинки
16:00 - 200 мл 0.1% мляко с 6 бр. ядки
вечеря към 18:30 - риба, пилешка пържола, 2 яйца и салата отново с 9 бр. маслинки
преди лягане ако се изпитва глад като 16:00
Благодаря много предварително на всички, които ще се отзоват. :red :-)

18.01.09
12:04

-между първото и второ хранене има голям интервал...изяж филийките(аз бих те посъветеал за овесени ядки с чай и мед)+извара
-към 10 може кафето с малко мляко(ако не можеш да го пиеш черно, си вземи стевия като подсладител) и някакъв плод-мандарина, зелена ябълка(без банани), нали ще чистим...:)
-обяда важи...
-в 16(тва трябва да е преди тренировка), това мялко може и да го махнеш(извара хапвам аз тогава)...ядките са ок
-вечеря...или риба,или пилешко(избирай си)...:)...не яж месото с яйца!!!...по-добре махни жълтъка и единия белтък си го изяж със закуската а другия преди лягане с малко извара...
-преди лягане се разбрахме по-горе :)
-салатките и маслините са ок, вечер избягвай да ядеш домати и картофи
Това от мен, колегите да допълват...:)))

Благодаря много на Slavko за бързия отговор.Оценявам го!
Само да видим дали съм разбрала правилно:така става добър ли е режима?:
закуска към 7:00 - 2 филийки Тонус с извара и 1яйце
10:00 - 200 мл 0.1 % мляко с плод (мандарина, ябълка)
Обяд 12:00 - салата голяма и 9 бр. маслинки и 90гр. пилешка пържола
16:00 - 200 мл и 3-4 бр. ядки
Вечеря 18:30 - салата с 9 маслинки или пиле или риба
Благодаря много предварително! Искам да свалям кг и мазнини и да трупам маускулна маса ама имам за сваляне мазнини и то повечко.
Хубав ден  :red:

19.01.09
06:29

Внимавай с тези маслинки и ядките да не станат прекалено много мазнините.

19.01.09
11:42

ами разбрала си ...да...сега е ред на волята ти...:)
а за 16ч. се разбрахме извара с ядките, нали... ;-)

ER

19.01.09
15:59

казано от Рени Георгиева на 18.01.09, 14:12:

Благодаря много на Slavko за бързия отговор.Оценявам го!
Само да видим дали съм разбрала правилно:така става добър ли е режима?:
закуска към 7:00 - 2 филийки Тонус с извара и 1яйце
10:00 - 200 мл 0.1 % мляко с плод (мандарина, ябълка)
Обяд 12:00 - салата голяма и 9 бр. маслинки и 90гр. пилешка пържола
16:00 - 200 мл и 3-4 бр. ядки
Вечеря 18:30 - салата с 9 маслинки или пиле или риба
Благодаря много предварително! Искам да свалям кг и мазнини и да трупам маускулна маса ама имам за сваляне мазнини и то повечко.
Хубав ден  :red:

Малко разбор на калориите, че не ми е ясно -
2х 50 к кал (хляба, грубо) + ?г извара + 100 ккал = 200ккал
64 ккал (мляко) + плода не мисля, че си струва изобщо да се смята в калориите
салата - 0 калории, 9 бр маслини ? ~45г маслини = 50ккал 90гр пилешка пържола? В сурово или готово състояние, как е приготвяна? ~ 180ккал
4 ядки -> Какви ядки? Сурови/печени? Сега претеглих 4 орехови половинки, сурови - 12г, ~ 70 ккал, мляко 64ккал
Вечеря -> пак нищо уточнено :) ~  200 ккал, примерно

Тотала -> 200 + 64 + 50 + 180 + 70 + 200 + 64 -> 828 ккал

Колко си висока, олко тежиш, какъв е процента на мазнини в тялото ти, спортуваш ли, какъв начин на живот водиш ... и други неща които не си уточнила ... Но според мен лично тези 828 ккал са нищожно количество и едва ли организма ти би издържал в такива условия без да изпадне в стресово състояние ...

Eдна бърза сметка за 55 кг, 160см, 25г. -> BMR = 1369 kcal, при липсата на активен спорт и застоял живот -> активен индекс 1.2 ->
1649 ккал - при твоя баланс от 828 си в дефицит с близо още толкова ...  Според мене е прекалено :)

Здравей, Eraziel!
Много ти благодаря за обърнатото внимание и смятам, че действително си прав за критиката си.
Значи, аз съм на 22 години, 161 см и съм 58 кг (искам да съм 51 кг). Спортувам и тренирам фитнес от 1 година и 6 месеца и бях достигнала тези кг , но ми се наложи за месец и половина да спра и освен това започнах много забранени сладорийки и тестени неща да ям и съответно качих до 58 кг. Искам съветите ви за диетата, защото никога не съм спазвала стриктно нито един фитнес режим на хранене както другито го правят, просто имам режим о т доетолог, който е различен от този за фитнес храненето. (извинете, че не се изразявам много добре).
7:30 -  2 бр Тонус и 100 гр извара и 1 белтък
10:00 - 200 мл 0.1 % с плод
12:00 - салата голяма 100-120 гр пилешка филе пържола печена и 9 маслини средни
16:00 - или извара или мляко 200 мл с 3-4 ядки ( сурови- орехи, лешници, бадеми)
18:30 - салата и пилешко месо пак 100- 120 гр или риба и 9 маслини средни
Благодаря ти отново! :red:  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1